Yandex Metrica

Tuncay Yılmaz kimdir? Tuncay Yılmaz ne iş yapıyor, hangi partiden?

Tuncay Yılmaz kimdir? Tuncay Yılmaz ne iş yapıyor, hangi partiden?

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği iddia edilen balya balya para görüntülerinin ardından başlatılan soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan CHP’nin eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu İmamoğlu'nun müdürü Tunca Yılmaz ile ilgili "Tuncay Yılmaz’ın orada olması bana da garip gelmiştir." demesi dikkat çekti. Peki Tuncay Yılmaz kimdir? Tuncay Yılmaz ne iş yapıyor, hangi partiden?

Gündem

26.04.2024, 23:44

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı’nda çekildiği iddia edilen balya balya paraları sayma videosu kamuoyunda büyük ses getirdi. Paraların nereden geldiği ve kimin olduğuna dair soruşturma başlatılırken çok sayıda isim de ifade verdi. Son olarak para sayma görüntülerine ilişkin CHP eski il başkanı Canan Kaftancıoğlu ifade verdi. Kaftancıoğlu ifadesinde "Tuncay Yılmaz’ın orada olması bana da garip gelmiştir." dedi.

Bolu'da can pazarı! İki minibüs çarpıştı 3'ü ağır 15 yaralı! Bolu'da can pazarı! İki minibüs çarpıştı 3'ü ağır 15 yaralı! Haberi Görüntüle

TUNCAY YILMAZ KİMDİR?

Tuncay Yılmaz İmamoğlu İnşaat Genel Müdürü'dür. Tuncay Yılmaz inşaat alanında faaliyet göstermektedir. Canan Kaftancıoğlu ifadesinde Tuncay Yılmaz hakkında şunları söyledi:  "Tuncay Yılmaz’ın neden ve hangi amaçla orada olduğuna dair bilgim yoktur. O tarihte de şu anda da kendisini tanımam. Ayrıca para teslim edildiğinde tutanak tutmasını söylediğim kişi Özgür Nas’tır. Tuncay Yılmaz’ın orada olması bana da garip gelmiştir. Özgür Nas ve Can Poyraz da muhtemelen Yılmaz'ı tanımadıkları için bana orada böyle bir kişinin olduğunu söylemediler. Tuncay Yılmaz’ın avukatın ofisinde parti binası alımı için para getirip getirmediğini, getirdiyse ne kadar getirdiğini bilmiyorum. Bu kişinin o tarihte orada olacağından haberim yoktu."

MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu Haberi Görüntüle

TUNCAY YILMAZ NE İŞ YAPIYOR?

Tunca Yılmaz inşaat alanında faaliyet gösteren bir firmada yönetici pozisyonunda görev yapıyor. 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading