Yandex Metrica

Sitede Ara

Trabzonspor ceza alacak mı, kaç maç? Trabzonspor'a ne cezası verilecek?

Trabzonspor ceza alacak mı, kaç maç? Trabzonspor'a ne cezası verilecek?

Süper Lig'de Trabzonspor, Fenerbahçe'ye 3-2 mağlup oldu. Maçın son düdüğüyle birlikte Trabzonspor taraftarları sahaya indi. Trabzonspor'un bu olaydan dolayı alacağı ceza netleşti. Peki, Trabzonspor ceza alacak mı, kaç maç? Trabzonspor'a ne cezası verilecek?

Gündem

27.04.2024, 21:52

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Akyazı Stadyumu'nda gerçekleşen mücadele oldukça gergin geçti. Trabzonspor taraftarları, maç boyunca sahaya yabancı madde atmaları nedeniyle oyunun durmasına sebep oldu. Maç sonunda ise taraftarlar sahaya inerek Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Peki, Trabzonspor ceza alacak mı, kaç maç? Trabzonspor'a ne cezası verilecek?

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama: Kalıcı çatışma riski var Son dakika: Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama: Kalıcı çatışma... Haberi Görüntüle

TRABZONSPOR CEZA ALACAK MI, KAÇ MAÇ?

Trabzonspor'un, disiplin talimatının 52. maddesine göre 6-8 maç arası saha kapatma ve/veya seyircisiz oynama cezası alması bekleniyor. Bu durumda, Bordo-Mavililer'in 2023/24 sezonunda iç sahada oynayacağı 4 maç kaldığı göz önüne alındığında, Trabzonspor taraftarının sezonu erken kapattığı ifade edilebilir.

Son dakika: İsrail'e ihracat kısıtlaması! Ticaret Bakanlığı: İhracat tescil işlemi kesinlikle yapılmamaktadır Son dakika: İsrail'e ihracat kısıtlaması! Ticaret Bakanlığı: İhracat tescil işlemi... Haberi Görüntüle

TFF'DEN TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

TFF, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylara dair yaptığı açıklamasında, "Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sırasında ve maçtan sonra meydana gelen olaylarla ilgili; temsilcilerimiz ve devlet yetkililerimiz ile iletişim halindeyiz. Dostluk, barış ve kardeşlik oyunu olan futbolda yaşananlar asla kabul edilemez. Bu olayların tekrarlanmaması için soruşturmalar tamamlandıktan sonra olayların sorumluları ile ilgili gerekli cezai müeyyide uygulanacağından kimsenin şüphesi olmasın." denildi.

Mehmet Ali Yılmaz neden öldü? Ölüm nedeni açıklandı mı? Mehmet Ali Yılmaz neden öldü? Ölüm nedeni açıklandı mı? Haberi Görüntüle

BAKAN ALİ YERLİKAYA'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Bakan Ali Yerlikaya, "Dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig Futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 

Maç esnasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’a yabancı madde atan C.K. isimli şahıs, müsabaka esnasında tespit edilmiş, yakalanarak gözaltına alınmış ve hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

Müsabaka sonrası sahaya ilk atlayan H.Ç. adlı şahsın kaldığı otel tespit edilmiş, otelde yapılan araştırmada şahsın otelden ayrıldığı anlaşılmış, Rize istikametine gittiği bilgisinin alınması üzerine yapılan çalışmalar sonucu şahıs Yomra ilçesinde yakalanarak hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

Müsabaka sonunda sahaya atlayıp korner bayrağını alarak futbolculara doğru koşan şahsın, stadyuma giriş yapmış olduğu passolig sahibinin C.Ç. olduğu tespit edilmiş, sahaya giren şahsın passolig sahibi olmadığı anlaşılmış, yapılan incelemelerde sahaya giren E.T. isimli şahıs Araklı ilçesinde yakalanmış ve gerekli soruşturma başlatılmıştır.

Müsabaka sonunda sahaya girerek Fenerbahçe kalecisi Dominic Livakovic'i darp eden  şahsın O.B. olduğu tespit edilmiş, şahıs Kalkınma Mahallesi'nde yakalanmış ve hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

Sosyal medyada paylaşım yaparak taraftarları havalimanına çağıran T.C.S., K.M. , O.O., E.T., ve A.A. isimli şahıslar yakalanarak haklarında gerekli soruşturma başlatılmıştır. 

Müsabaka sonrası yapılan kamera çalışmaları sonucunda sahaya girdiği tespit edilen A.S., B.T. 

isimli şahıslar yakalanarak, haklarında gerekli soruşturma başlatılmıştır.

Şu ana kadar tespit edilen 12 şahıs ile ilgili adli ve idari işlemlere başlanmıştır. Yaşanan olaylarla ilgili inceleme ve soruşturma devam etmektedir." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading