Yandex Metrica

TOKAT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Tokat Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Tokat'ta seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

TOKAT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Tokat Belediye Başkanlığı seçim sonuçları | Tokat'ta seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı?

Tokat'ta Türkiye geneliyle eş zamanlı olarak oy verme işlemleri sona erdi. Tokat'ta seçimleri kimin kazandığı ve en fazla hangi partinin oy aldığı merak edilerek araştırılıyor. Peki 31 Mart 2024 Tokat'ta hangi parti, hangi aday ne kadar oy aldı? Tokat'ta hangi parti önde, hangi aday kazandı? 31 Mart Tokat yerel seçimler oy oranı AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti... 

Gündem

18.04.2024, 20:22

Yerel seçim kapsamında oy verme işlemlerinin sona ermesiyle Türkiye genelinde vatandaşlar seçim sonuçlarını araştırmaya başladı. Yerel seçim sonrası Tokat'ta hangi parti önde, hangi aday kazandı? sorularını yanıtları vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılıyor. Tokat'ta oy oranları ile ilgili tüm detaylar TRHABER'de. Peki, Tokat'ta seçimi kim kazandı, hangi parti ne kadar oy aldı? Tokat'ta belediye başkanlığını kim kazandı? Tokat'ta 31 Mart seçimlerinde MHP, AK Parti, CHP ne kadar oy aldı? 

Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan... Haberi Görüntüle

31 MART 2024 TOKAT SEÇİM SONUÇLARI

2024 yerel seçimlerde 31 Tokat Belediye Başkanı kim oldu? Tokat'ta belediye başkanlığı seçimini hangi parti kazandı, CHP, MHP yüzde kaç oy aldı?

Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem Yılmaz uzun yaşamanın sırrı ne? Cem Yılmaz kaç yaşına girdi, doğum günü ne zaman? Cem... Haberi Görüntüle

TOKAT'TA SEÇİMİ HANGİ PARTİ KAZANDI?

Tokat'ta açılan sandık oranı % 100 olurken Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı M. Kemal Yazıcıoğlu yüzde 54,86 oy alarak seçimi kazandı. AK Parti'nin adayı Eyüp Eroğlu ise yüzde 30.18 oranında oy alarak ikinci sırada yer aldı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading