Yandex Metrica

Survivor Yunus Emre bebeğini mi kaybetti? Yunus Emre Özden eşi ile ne konuştu? 2024 Yunus Emre'nin eşi Beria Özden düşük mü yaptı? Survivor yeni bölümde neler oldu?

Survivor Yunus Emre bebeğini mi kaybetti? Yunus Emre Özden eşi ile ne konuştu? 2024 Yunus Emre'nin eşi Beria Özden düşük mü yaptı? Survivor yeni bölümde neler oldu?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2024 Türkiye'nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Yunus Emre'nin eşi ile telefon görüşmesi Survivor izleyicileri ve hayranları tarafından büyük merak uyandırdı. Acun Ilıcalı, Survivor'un favori yarışmacılarından olan Yunus Emre'yi eşi ile telefonda özel olarak görüştürdü. Survivor Yunus Emre sevenleri ve hayranları ''Yunus Emre bebeğini mi kaybetti?'', ''Yunus Emre baba olamayacak mı?'' sorularına arama motorlarında yanıt aramaya çalışıyor. Peki Survivor Yunus Emre bebeğini mi kaybetti? Yunus Emre neden baba olamayacak? 2024 Yunus Emre'nin eşi Beria Özden düşük mü yaptı? Survivor yeni bölümde neler oldu?

Gündem

30.03.2024, 14:34

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024 Türkiye'nin favori yarışmacılarından olan Yunus Emre Özden'e bu akşam yayınlanacak olan Survivor All Star 2024 fragmanında yer verildi. Survivor izleyicileri ve hayranları arama motorlarında hayranları ''Yunus Emre bebeğini mi kaybetti?'', ''Yunus Emre baba olamayacak mı?'', ''Yunus Emre'nin eşi düşük mü yaptı?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Survivor Yunus Emre bebeğini mi kaybetti? Yunus Emre neden baba olamayacak? 2024 Yunus Emre'nin eşi Beria Özden düşük mü yaptı? Survivor yeni bölümde neler oldu?

DEM'li belediyeden bir skandal daha! Engelli ve şehit yakınlarını kovdu DEM'li belediyeden bir skandal daha! Engelli ve şehit yakınlarını kovdu Haberi Görüntüle

2024 SURVIVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA YUNUS EMRE'YLE EŞİ NE KONUŞTU?

Survivor yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı, Yunus Emre ve eşini özel olarak telefonda görüştürdü. Survivor All Star 2024'ün bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Yunus Emre'ye eşi Beria Özden acı haberi verdi.

23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar açık? Alışveriş merkezleri kaçta açılıyor? 23 Nisan Bugün AVM'ler açık mı? AVM'ler saat kaça kadar... Haberi Görüntüle

SURVIVOR ALL STAR 2024 YUNUS EMRE BEBEĞİNİ Mİ KAYBETTİ? BABA OLAMAYACAK MI?

Survivor All Star 2024 yarışmasının favori yarışmacılarından olan Yunus Emre Özden ile eşi Beria Özden, Acun Ilıcalı özel olarak telefonda görüştürdü. Survivor İletişim Ödülü'nü kazanan Yunus Emre'ye eşi Beria Özden, hamile olduğunu açıklamıştı. Tüm Survivor yarışmacıları büyük sevinç yaşamıştı. Survivor'un bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Yunus Emre'ye acı haberi eşi Beria Özden verdi. Özden, Yunus Emre'ye düşük yaptığı ''Olmadı, üzülme sen de'' sözleri ile ifade etti.

Bakan Fidan duyurdu: Türkiye ve Irak arasında 20'den fazla anlaşma imzalanacak! Bakan Fidan duyurdu: Türkiye ve Irak arasında 20'den fazla anlaşma... Haberi Görüntüle

SURVIVOR YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2024'ün yeni bölümüne damga vuran olay ise Yunus Emre'nin bebeğini kaybetmesi oldu. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde Yunus Emre, bebeğini kaybettiğini öğreniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading