Yandex Metrica

Bakan Fidan duyurdu: Türkiye ve Irak arasında 20'den fazla anlaşma imzalanacak!

Bakan Fidan duyurdu: Türkiye ve Irak arasında 20'den fazla anlaşma imzalanacak!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, Türkiye-Irak arasında 20'den fazla anlaşmanın imzalanacağını duyurdu.  

Gündem

03.05.2024, 09:21

Bakan Fidan, Türkiye ve Irak arasında 22 Nisan'da gerçekleşecek görüşme hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl aradan sonra Irak'a ziyareti sırasında Ankara ve Bağdat arası ilişkiler güçlendirilecek.

Ziyarete ilişkin açıklamalar yapan Bakan Fidan, 20'den fazla anlaşmanın imzalanacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması mesajı: Milletimizin müstevlilere karşı elde ettiği zafer Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lozan Barış Antlaşması mesajı: Milletimizin müstevlilere karşı elde... Haberi Görüntüle

ANKARA VE BAĞDAT 20'DEN FAZLA ANLAŞMA İMZALAYACAK

Bakan Fidan, ''Cumhurbaşkanımızın Irak'ı ziyaretinde 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı.'' ifadelerini kullandı. 

Fidan, 'Bizim amacımız bölgesel istikrarın, refahın ve kalkınmanın mümkün olduğu bir ilişki trafiği içerisinde bulunmak, ilişkilerimize bu şekilde kurumsallaşma getirmek, bölgede düzenin ve refahın gelişmesi için elimizden geleni yapmak.'' dedi.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading