Yandex Metrica

DEM'li belediyeden bir skandal daha! Engelli ve şehit yakınlarını kovdu

DEM'li belediyeden bir skandal daha! Engelli ve şehit yakınlarını kovdu

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından belediye önündeki Türk bayrağını kaldıran DEM'li Suruç Belediyesi bu kez de engelli ve şehit yakını 27 kişiyi işten çıkardı.

Gündem

02.05.2024, 23:03

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi şubesi haline gelen DEM Parti aldı.

Suruç Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ayten Kaya'nın ilk icraatı belediye binasının önündeki beton blokları ve binaya asılan Türk bayrağını kaldırmak oldu.

CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor Haberi Görüntüle

ENGELLİ VE ŞEHİT YAKINLARI İŞTEN ÇIKARILDI

Bu küstah hareket sosyal medyada infiale yol açtı ve büyük tepki topladı. Kandil'in partisi olarak bilinen DEM'e tepkiler çığ gibi büyürken bir skandal daha yaşandı.

Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış var: İşte 20-21 Nisan il il hava durumu... Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış... Haberi Görüntüle

TEBLİGAT ŞOKU

Ayten Kaya, daha sonra aralarında engelli ve şehit yakınlarının da olduğu 27 kişiyi işten çıkardı. Hiçbir gerekçe gösterilmeden işten çıkarıldıklarını iddia eden çalışanlar noter aracılığıyla itirazda bulundu. İşten çıkarılan personel, kendilerine gelen tebligatla şoke oldu.

Nazlı Sinem Erköseoğlu kimdir, neden öldü? Can Paksoy hakkında yeni karar! Nazlı Sinem Erköseoğlu kimdir, neden öldü? Can Paksoy hakkında yeni... Haberi Görüntüle

27 KİŞİ İŞİNDEN OLDU

Evlendirme biriminde çalıştığını belirten engelli Ali Demirtekin, şunları kaydetti;

''Bir gerekçe olmadan 17 Nisan'da işten çıkarıldım. Ben kendi halimde bir engelliyim. İşime gidip geliyordum, işimi yapıyordum" 

Recep Yılmazoğlu ise "Suruç Belediyesi park bahçe işinde görevliydim. İşten atmışlar. Çoluk çocuğumuz var. Çalıştığımız halde bankamatik memuru muamelesi yaptılar. Hakkımızı savunacağız" ifadelerini kullandı.

Bu saatlerde dışarı çıkacak olanlar dikkat! Bakanlıktan son dakika uyarısı Bu saatlerde dışarı çıkacak olanlar dikkat! Bakanlıktan son dakika uyarısı Haberi Görüntüle

3 TANE DE ŞEHİT YAKINI VAR

İşten çıkarıldığı için tarlada çalışmak zorunda kaldığını belirten engelli 2 çocuk babası Mehmet Kaya ise ''Belediyenin işten çıkardığı personel arasında 3 tane de şehit yakını var.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading