Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Madrid'de yapılan NATO Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir araya geldi. İki liderin baş başa yaptığı görüşme 1 saat sürdü. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO'nun aile fotoğrafında yer aldı.

Gündem

23.01.2024, 19:28

NATO Zirvesi için İspanya’nın başkenti Madrid’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirvenin yapılacağı yere geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Madrid'de ikili temaslarına başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'in talebine olumlu cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'in talebine olumlu cevap Haberi Görüntüle

MACRON'LA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında ilk olarak Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile NATO Madrid Zirvesi marjında görüştü. İki liderin NATO Zirvesi kapsamında IFEMA Kongre Merkezi'ndeki görüşmesi basına kapalı gerçekleşti. İki liderin NATO Zirvesi kapsamında IFEMA Kongre Merkezi'nde basına kapalı gerçekleşen baş başa görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya’daki NATO ve Hükûmet Başkanları Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi." denildi.

Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan mahkum etti' Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan... Haberi Görüntüle

AİLE FOTOĞRAFINDA YER ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirve kapsamında liderlerin resmi karşılanması töreninde ve aile fotoğrafında hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile fotoğrafının en ön safasında yer aldı. Liderlerle ikili görüşmeler yapacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’in başkanlığında Gayriresmi Transatlantik Yemeği'ne katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye saati ile 18.45'te ABD Başkanı Joe Biden ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Necmettin Erbakan Akyüz kimdir? Altın madalyası geri mi alınacak? Necmettin Erbakan Akyüz kimdir? Altın madalyası geri mi alınacak? Haberi Görüntüle

DİPLOMASİ TRAFİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Madrid temaslarında ayrıca Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer ve Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Türkiye, dün İspanya'nın başkenti Madrid'de Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde büyük bir başarıya imza atmış, İsveç ve Finlandiya'ya istediklerini kabul ettirmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading