Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklinin yükü hafifleyecek

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklinin yükü hafifleyecek

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum Kadeş Barış Meydanı'nda halka hitap etti. Erdoğan, "Memurun, işçinin ve emeklinin aylıklarında yüzde 50'ye varan artışa gittik. Emeklimizin sıkıntılarınını hafifletmek amacıyla bayram ikramiyelerini artırdık, banka promosyonlarını devreye aldık. Kamu bankalarımız başvuruları almaya başladı. İkramiyeler gelecek hafta hesaplara yatıyor." dedi.

Gündem

07.04.2024, 09:56

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum Kadeş Barış Meydanı'nda halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Çorum'da yaşayan tüm kardeşlerime sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Tarımın, sanayinin, kültürün ve turizmin şehri Çorum'da bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.

İBB'nin ölüm çukuruna soruşturma: İBB'nin ihmali Minik Edanur'un ölümüne neden oldu İBB'nin ölüm çukuruna soruşturma: İBB'nin ihmali Minik Edanur'un ölümüne neden... Haberi Görüntüle

ALANDA 40 BİN KİŞİ VAR

Çorum'da sizin şu güzelliğinizi satın almaya dünyanın gücü yetmez. Şu an alanda 40 bin katılım var. Bugün yine Çorum bir başka muhteşem. Çorum ile bizim aramıza kimse giremez. Kurulduğu günden beri hareketi Çorum bağrına bastı. Tüm seçimlerde sizin desteğinizi hep yanımızda gördük. 14-28 Mayıs seçimlerinde de bu gelenek değişmedi. Türkiye en kritik seçimlerinden birinde Çorumlu kardeşlerimiz bize ve Cumhur İttifakı'na sahip çıktı.

WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? WhatsApp'a yeni özellik mi geldi 2024? WhatsApp'a gelen özellik ne? Haberi Görüntüle

"31 MART'TA BU BİRLİKTELİĞİMİZİ DAHA DA PERÇİNLEYECEĞİZ"

Biz Çorum'dan razıyız, Allah'ta sizlerden razı olsun. Siz bize nasıl sahip çıktıysanız biz de teşekkür borcumuzu daha fazla hizmet getirerek yerine getireceğiz. Bugüne kadar el ele, omuz omuza verdik, Çorum'u bölgesinin en güzel şehirlerden birisi haline getirdik. Çorum tüm Türkiye'de kendinden söz etttiriyor. Çorum'un elde ettiği başarılarda hükümetimizin yanı sıra belediyemizin de önemli bir payı var. Çorum'un başarı hikayesini hep beraber yazdık. Sizler çalışıp didindiniz, kabuğunuzu kırmak için mücadele ettiniz. İnşallah 31 Mart'ta bu birlikteliğimizi daha da perçinleyeceğiz.

Survivor Furkan sakatlandı mı, ne oldu 28 Nisan? Furkan Survivor'dan ayrılacak mı? Survivor Furkan sakatlandı mı, ne oldu 28 Nisan? Furkan Survivor'dan... Haberi Görüntüle

ÇORUMLULARA ANKARA VE İSTANBUL ÇAĞRISI: ONLARA DA MUTLAKA ULAŞACAĞIZ

31 Mart'ta özellikle Çorum'un yeniden destan yazacağından eminim. Öyle bir ses verin ki yankısı Ankara'ya ulaşsın.

Milli iradenin ve demokrasinin kalesi Çorum budur. Sadece Çorum'u tekrar rekor oylarla kazanmak yetmez. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere diğer şehirlerdeki tanıdıklarımızı aramaya var mıyız? Nazımızın geçtiği ne kadar tanıdık varsa onlara da mutlaka ulaşacağız. Bir dönem bizim yanımızda olup da beklentileri olmayınca başka yerlere dümen kıran dostlarımızı uyaracağız.

27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bu akşam mı? 27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

TERÖRLE MÜCADELE

Suriye'de bir terör koridoru kurarak bizi kuşatmak istediler, ardından DEAŞ'ı üzerimize saldılar. Suriye'ye düzenlediğimiz askeri harekatlarla vatanımızı bölge planlarını yırtıp attık. Terörü kaynağından yok etme stratejisini uyguladık ve inlerini başlarına geçirdik. Ve şu anda terör örgütlerinin kaçacak delik aradıklarını görüyoruz. Artık SİHA'larla 300-350 kilometre ötede hainleri tespit ediyor ve dünyayı başlarına yıkıyoruz. Bölücü terör belasından kurtulana kadar bu mücadele devam edecek.

Bizim şu son 10 yılda yaşadıklarımızı başka ülke yaşasa yerle yeksak olmaktan kurtulamazdır. ABD ve Avrupa dahil böyle bir mücadeleyi veremezlerdi. Biz tüm sıkıntıları aşarak hedeflerimize emin adımlarımızla yürüdük. Biz hem şeytan taşladık hem de tavafımızı milletçe yaptık.

Terörden değil petrol aranmasından rahatsız oldular! Diyarbakır Barosu, Diyarbakır'da petrol aranmasına karşı çıktı! Terörden değil petrol aranmasından rahatsız oldular! Diyarbakır Barosu, Diyarbakır'da petrol... Haberi Görüntüle

EKONOMİ MESAJI

Memurun, işçinin ve emeklinin aylıklarında yüzde 50'ye varan artışa gittik. Emeklimizin sıkıntılarınını hafifletmek amacıyla bayram ikramiyelerini artırdık, banka promosyonlarını devreye aldık. Kamu bankalarımız başvuruları almaya başladı. İkramiyeler gelecek hafta hesaplara yatıyor.

53 binden fazla canımızı kaybettiğimiz 6 Şubat depreminin ardından vatandaşlarımızı çaresiz bırakmadık. Geçen hafta 80 bin konutu ve köy evini depremzede kardeşlerimize teslim ettik. Yıl sonunda 200 bin konut hedefine ulaşmayı hedefliyoruz.

En büyük baş ağrımız olan enflasyon konusunda da adım atıyoruz. Fırsatçılarla ilgili bakanlıklarımız adımlarını atıyor. Yılın ikinci yarısında enflasyondaki büyük düşüşü hep birlikte göreceğiz. Bundan 85 milyonun tamamı faydalanacak. Kelebek ömürlü geçici rahatlama değil kalıcı istiyoruz. Nasıl daha önce enflasyonu tek haneye biz indirdiysek yine aynısını biz yapacağız.

240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari aranıyor 240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari... Haberi Görüntüle

MUHALEFET Mİ KARTEL Mİ BELLİ DEĞİL

Daha önce enflasyon tek haneli rakamlara biz indirdiysek aynısını yine biz başaracağız. Milletimden bize güvenmesini istiyorum. Muhalefetin sırtında yumurta küfesi yok ama bizim var. Onlar meydanlarda atıp tutmayı sonra da hatırlamıyorum diyerek verdikleri sözlerin üstüne yatmayı sever. Vatandaşın oyunu almak için bol keseden vaat dağıttılar ama projelerinin neredeyse hiçbirini hayata geçirmediler. Bunların becerdikleri tek iş kara paradan kule inşa etmek. Nereden geldiğini ve nereye gittiğini açıklayamadıkları dolar, avro balyalarını altı yedi kişi bir araya gelip kule yapıyor. Bunun dışında eserleri yok. Bu ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayri meşru işler yapan kartel mi olduğu belli değil. Biz asla böyle olmadık. Hep söz namustur düsturu ile hareket ettik. Hesapsız, kitapsız, ülkemize zarar verecek taahhütlerden uzak durduk. Milletimiz için en hayırlısını yapmaya çalıştık.

İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti İYİ Parti'de üst düzey bir isim daha istifa etti Haberi Görüntüle

HIZLI TREN PROJESİ

Hızlı tren projesinde en kritik aşama geçilmiş oldu. Hızlı treninin devreye girmesiyle Çorum hem Karadeniz'e hem de İç Anadolu Bölgesi'ne ulaşabilecek. Çorumlu çiftçilerimize son 21 yılda toplamda 26 milyar lira tutarında tarımsal hibe sağladık.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading