Yandex Metrica

240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari aranıyor

240 polis katıldı: 58 adrese eş zamanlı operasyon! 2 firari aranıyor

Uyuşturucu tacirlerine Nevşehir'de 'Narkoçelik' operasyonu düzenlendi. Yapılan operasyonda 57 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gündem

17.04.2024, 21:14

Nevşehir'de, uyuşturucu tacirlerine yönelik helikopter ve dron destekli düzenlenen "Narkoçelik" operasyonunda 57 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! Haberi Görüntüle

FİRARİ İKİ KİŞİ ARANIYOR

Operasyonda, sentetik uyuşturucu, uyuşturucu hap, esrar, ruhsatsız tabanca ve dijital materyal ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 27'si serbest bırakılırken, 30'unun işlemleri devam ediyor. Firari 2 zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden Müge Anlı'ya çıktı, olay ne? Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden... Haberi Görüntüle

240 PERSONEL KATILDI

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla uyuşturucu satıcılarına yönelik, kent merkezi ile Avanos, Acıgöl, Ürgüp ve Kozaklı ilçelerindeki 58 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi."Narkoçelik" adı verilen ve 240 personelin katıldığı operasyona, polis helikopteri, dron ve narkotik dedektör köpekleriyle de destek sağlandı.

İsrail destekçi Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e İstanbul'da protesto şoku: Gazze'deki katliamı durdurun İsrail destekçi Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e İstanbul'da protesto şoku: Gazze'deki katliamı... Haberi Görüntüle

BASKINDA ELE GEÇİRİLENLER 

Söz konusu adreslerdeki aramalarda, 1 kilo 660 gram sentetik uyuşturucu, 328 uyuşturucu hap, 602 gram esrar, ruhsatsız tabanca, 58 fişek ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading