Yandex Metrica

Antalyasporlu Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümü sonrası olay itiraf: Her gece rüyalarıma giriyor

Antalyasporlu Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümü sonrası olay itiraf: Her gece rüyalarıma giriyor

Antalyasporlu Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümüne neden olan sürücünün yargılanması sürdü. Duruşmaya tutuklu sanık Ferhat K'nin yanı sıra futbolcu Naldo ile eşi de katıldı. Duruşmada söz verilen sanık Ferhat Karakaş, "Çok pişmanım. Keşke evden alkollü şekilde çıkmasaydım. Yaşanan olay, her gece rüyalarıma giriyor. Aileden çok özür diliyorum. Üzerimde büyük bir yük var ve bu yük artıyor" dedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 28 Mayıs atrihine erteledi.

Gündem

15.05.2024, 06:32

Antalya'da 7 Eylül 2023 yılında meydana gelen trafik kazasında Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo'nun kayınpederi İtalyan Walter Tilatti ile birlikte oğlu Davi Pereria feci şekilde can verdi. Korkunç olayın ardından Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümüne neden olan 23 yaşındaki sürücü ferhat Karakaş, gözaltına alındı.

Antalyasporlu Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümüne neden olan sürücünün yargılanması bugün devam etti. Duruşmaya tutuklu sanık Ferhat Karakaş'ın yanı sıra futbolcu Naldo ile eşi Juliana Tilatti de katıldı.

Duruşmada söz verilen sanık Ferhat Karakaş, yaşanan kazadan dolayı pişman olduğunu ve aileden özür dilediğini söyledi.

Kaza sonrası yaralılara yardım etmeye çalıştığını iddia eden sanık Ferhat Karakaş, "Böyle olsun istemezdim. Bu yükün sorumluğu gittikçe ağır geliyor." dedi.

19 Mayıs hangi güne denk gelecek? 19 Mayıs özel sektöre tatil mi? 19 Mayıs hangi güne denk gelecek? 19 Mayıs özel sektöre... Haberi Görüntüle

''HER GECE RÜYALARIMA GİRİYOR''

Sanık Karakaş savunmasında şu ifadeleri kullandı;

"Çok pişmanım. Keşke evden alkollü şekilde çıkmasaydım. Yaşanan olay, her gece rüyalarıma giriyor. Aileden çok özür diliyorum. Üzerimde büyük bir yük var ve bu yük artıyor" 

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 28 Mayıs atrihine erteledi.

Baby Reindeer dizisi gerçek Martha kim? Martha gerçekte yaşamış mı? Baby Reindeer dizisi gerçek Martha kim? Martha gerçekte yaşamış mı? Haberi Görüntüle

ALKOL ALIP, BABASININ ARACINI KULLANMIŞ 

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianame, 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edildi. İddianamede, sanık Ferhat Karakaş'ın olay günü saat 05.00'e kadar alkol aldığı, daha sonra gittiği Konyaaltı Sahili'nde alkol almaya devam ettiği kaydedildi. 

Sanık Karakaş'ın ortalama 2 promil alkollü halde babasına ait otomobili kullandığı, Toroslar Caddesi'ne çıkmak istediği sırada, 'Dur' levhası bulunmasına rağmen cadde üzerinde seyreden Walter Tilatti idaresindeki araca çarptığı belirtildi. Söz konusu iddianamede, Walter Tilatti idaresindeki otomobilde bulunan Davi Pereira'nın camdan fırlayarak kaldırıma düştüğü, yana savrulan aracın Cüneyt Eslik yönetimindeki motosiklete çarptığı, Davi Pereira ve Walter Tilatti'nin yaşamını yitirdiği, araçtaki Alexandra Nardy ile motosiklet sürücüsünün yaralandığı belirtildi.

Bridgerton 3. sezon ne zaman çıkacak? Bridgerton 3. sezon ne zaman çıkacak? Haberi Görüntüle

2 AYRI SUÇTAN CEZA İSTENDİ 

İddianamede sanık Ferhat Karakaş'ın alkollü olmasından dolayı kaza anını hatırlamadığı belirtildi. İddianamede, Ferhat Karakaş hakkında Davi Pereira ve Walter Tilatti'yi 'bilinçli taksirle ölüme neden olma' suçundan 15'er yıl, Cüneyt Eslik ve Alexandra Nardy'yi 'taksirle yaralama' suçundan 1'er yıl hapsi istendi. Ayrıca iddianamede, cezanın üçte birden yarısına kadar oranda artırılması talep edildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading