Yandex Metrica

1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da toplu taşıma (otobüs-tramvay) ücretsiz mi?

1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da toplu taşıma (otobüs-tramvay) ücretsiz mi?

1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da otobüs-tramvay ücretsiz mi? Toplu taşıma ücretli mi? soruları Bursa'da yaşayan binlerce kişi tarafından soruluyor. 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü İşçi Bayramı nedeniyle pek çok kentimizde toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olmuştu. Bursa'da ise otobüslerin bedava olup olmadığı merak konusu.

Gündem

01.05.2024, 21:11

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Bursa'da yaşayan vatandaşlar kentlerinde toplu taşıma hizmetlerinin bedava olup olmadığı sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil olması nedeniyle ülke genelinde milyonlarca çalışan izinli olacak. Kamu kurum ve kuruluşları kapalı olurken 1 Mayıs etkinlikleri de düzenlenecek. Türkiye'nin en kalabalık illerinden biri olan Bursa'da ise vatandaşlar toplu taşımaların durumunu merak ediyor. 1 Mayıs'ta işe gitmek zorunda olanlar 1 Mayıs (bugün) Bursa'da otobüsler bedava mı? İşçi Bayramı Bursa'da otobüs-tramvay ücretsiz mi? Toplu taşıma ücretli mi? sorularına yanıt arıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ'tan açıklama geldi mi? 

Nikahta dua edilmesine izin vermemişti! CHP'li Karşıyaka Belediye Başkanı'ndan skandal savunma! Nikahta dua edilmesine izin vermemişti! CHP'li Karşıyaka Belediye Başkanı'ndan skandal... Haberi Görüntüle

1 MAYIS BUGÜN BURSA'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

1 Mayıs'ta Bursa'da yüz binlerce kişi izinli olacak. Tatili fırsat bilen Bursalılar kent turu yapmak için toplu taşımaları kullanacak. Aynı zamanda çalışmak zorunda olan vatandaşlar da 1 Mayıs sabahı Bursa'da otobüslerin ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. Konuya dair Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BURULAŞ'tan açıklama gelmedi. BURULAŞ'ın son açıklamasında şu ifadelere yer verildi; "Değerli Yolcularımız; 01.05.2024 İşçi ve Emekçiler Bayramı’nda Seyahat Kartları Ofislerimizde hizmet verilmeyeceğini bilgilerinize sunarız."

Bayraktar AKINCI deniz hedeflerini başarıyla vurdu: 50 bin uçuş saati geride kaldı Bayraktar AKINCI deniz hedeflerini başarıyla vurdu: 50 bin uçuş saati... Haberi Görüntüle

1 MAYIS BURSA'DA TOPLU TAŞIMA (OTOBÜS-TRAMVAY) ÜCRETSİZ Mİ?

Bursa'da toplu taşımaların 1 Mayıs'ta ücretsiz olup olmadığına dair resmi bir duyuru henüz gelmedi. Konuya dair BURULAŞ iletişim birimleriyle irtibata geçebilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading