Yandex Metrica

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk soyadını mı değiştirdi?

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Melisa Aslı Pamuk soyadını mı değiştirdi?

Melisa Aslı Pamuk ile milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın evlilik dedikoduları gündemi meşgul ediyor. Pamuk'un soyadını değiştirmesi ise merak konusu oldu ve bu hamle, ikilinin evlilik iddialarını güçlendirdi.

Gündem

21.05.2024, 10:55

Fransa'nın Lille takımında oynayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilişkisi olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını 'Yazıcı' olarak güncelledi.

Şehit Mustafa Cambaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Mustafa Cambaz nerede ne zaman şehit oldu? Şehit Mustafa Cambaz kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı? Mustafa Cambaz... Haberi Görüntüle

MELİSA ASLI PAMUK SOYADINI MI DEĞİŞTİRDİ?

Fransa'nın Lille takımında oynayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile ilişkisi olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabında soyadını 'Yazıcı' olarak güncelledi. Bu adım, evlendikleri şeklinde yorumlandı.

AK Parti'de değişim rüzgarı: Gözler o toplantıya çevrildi AK Parti'de değişim rüzgarı: Gözler o toplantıya çevrildi Haberi Görüntüle

MELİSA ASLI PAMUK VE YUSUF YAZICI EVLENDİ Mİ?

Melisa Aslı Pamuk, son zamanlarda kafaları karıştıran bir adım attı. Sosyal medya hesabından soyadını 'Yazıcı' olarak güncelledi. Bu hamle, geniş çevrelerce "Evlendiler" şeklinde yorumlandı.

Habere Tepki Ver

1

1

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading