Yandex Metrica

31. Dönem POMEM sınav yerleri belli oldu mu, nasıl öğrenirim? POMEM sınav giriş belgesi nereden alınır?

31. Dönem POMEM sınav yerleri belli oldu mu, nasıl öğrenirim? POMEM sınav giriş belgesi nereden alınır?

Polis Akademisi Başkanlığı, 31. Dönem POMEM fiziki yeterlilik ve ön sağlık kontrolü sınav yerlerini açıkladı. Polis Akademisi'nin yaptığı duyuruda, "31. Dönem POMEM Giriş Sınavına Katılacak Adayların Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı Merkezleri ile Sınav Tarihleri Açıklanmıştır." ifadesine yer verildi. Peki, 31. Dönem POMEM sınav yerleri belli oldu mu, nasıl öğrenirim? POMEM sınav giriş belgesi nereden alınır?

Gündem

30.04.2024, 12:49

Polis Akademisi Başkanlığı son dakika açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada  31. Dönem POMEM fiziki yeterlilik ve ön sağlık kontrolü sınav yerleri belli olmuş oldu. Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak adaylar, sınav merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleriyle www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğrenebilecekler. Peki, 31. Dönem POMEM sınav yerleri belli oldu mu, nasıl öğrenirim? POMEM sınav giriş belgesi nereden alınır?

20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu ne zaman 2024? 20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu ne zaman 2024? Haberi Görüntüle

31. DÖNEM POMEM SINAV YERLERİ BELLİ OLDU MU, NASIL ÖĞRENİRİM?

POMEM sınav giriş belgelerini alabilmek için adaylar, "Polis Akademisi Sınav Giriş Bilgisi Sorgulama" ekranını e-Devlet sistemi içinde bulup görüntüleyebilirler.

"https://www.turkiye.gov.tr/polis-akademisi-polis-akademisi-sinav-giris-bilgisi-sorgulama"

Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Galatasaray Karagümrük'e yenilirse-berabere kalırsa Fenerbahçe derbiyi kazanırsa şampiyon olur mu? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Galatasaray Karagümrük'e yenilirse-berabere kalırsa Fenerbahçe derbiyi... Haberi Görüntüle

POMEM TARAFINDAN AÇIKLAMA GELDİ

POMEM tarafından yapılan açıklamaya göre ; "31. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. Kimlik Numaraları ve e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayarak öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve Sınav Merkezinde adayların Müracaat Kabul, Ön Sağlık Kontrolü ve Fiziki Yeterlilik Sınavı işlemleri yapılacaktır. Fiziki Yeterlilik Sınavı aşamasını başarı ile geçen adaylar Polis Akademisi Başkanlığınca ilan edilecek ileriki bir tarihte Mülakat Sınavı aşamasına katılacaklardır. Ayrıca, adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya ile kesici, delici alet ve yanıcı, parlayıcı madde bulundurmamaları gerekmektedir." açıklamasında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8 makam aracı' açıklaması: İade ettik Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8 makam aracı' açıklaması: İade ettik Haberi Görüntüle

POMEM SINAV MÜLAKATLARI

Fiziki Yeterlilik Sınavını başarıyla geçen adaylar, ardından Mülakat Sınavı Komisyonu tarafından değerlendirmeye alınır.

Adaylar, yazılı soruların bulunduğu karttan bir konu seçerler ve belirli bir süre içinde düşünüp sunum yapma fırsatı bulurlar. Sunum sırasında komisyon tarafından adaya ilgili konuyla ilgili sorular yöneltilir. Değerlendirme sürecinde adayın;

a) Konu hakkında bilgi düzeyi,

b) Kendisinden istenileni kavrama,

c) Özgüveni,

ç) İfade etme yeteneği,

d) Beden dilini kullanma becerisi, olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter yirmi puan olmak üzere toplam yüz tam puan üzerinden yapılır. Adayın mülakat sınavından başarılı olabilmesi için yüz puan üzerinden en az yetmiş puan alması gerekir.

Mülakat Sınavı tarihleri, Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinden ayrıca duyurulacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading