Yandex Metrica

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs açıklaması: sendikaların hiçbirinden başvuru talebi gelmedi!

İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs açıklaması: sendikaların hiçbirinden başvuru talebi gelmedi!

1 Mayıs İşçi Bayramı için İstanbul'da kutlama noktası olarak belirlenen 40 noktanın hiçbirine sendikalardan başvuru gelmediği ortaya çıktı.   

Gündem

01.05.2024, 09:01

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim Meydanı’nda yapılacak gösterilere izin verilmezken, bazı sendika ve sivil toplum kuruluşları Taksim çağrısı yapmayı devam ediyor. Ancak İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada sendikalardan eylem için bir talep olmadığı belirtildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aile Günü mesajı: Güçlü aile yapımızla Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aile Günü mesajı: Güçlü aile yapımızla Türkiye Yüzyılı'nı... Haberi Görüntüle

"TAKSİM ŞART DEĞİL, ISRAR EDİLMEMELİ"

Türk-iş Başkanı Ergün Atalay ve HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan, “1 Mayıs kutlaması için Taksim şart değil, ısrar edilmemeli.” derken, CHP ve güdümünde hareket eden oluşumların Taksim'de toplanma istekleri devam ediyor. 

Kira zam sınırı (yüzde 25) kalktı mı? Kira zam sınırı (yüzde 25) kalktı mı? Haberi Görüntüle

HERHANGİ BİR YER İÇİN TALEP YOK

İstanbul Valiliği ise kentte kutlama noktası olarak 40 adres belirledi.Edinilen bilgilere göre İstanbul Valiliğinin belirlediği 40 kutlama noktasına şu ana kadar herhangi bir sendikadan 1 Mayıs kutlaması için başvuru yapılmadı.

18 Mayıs Ankara-Çankaya Aleyna Tilki konseri saat kaçta başlayacak? Aleyna Tilki konseri nerede? 18 Mayıs Ankara-Çankaya Aleyna Tilki konseri saat kaçta başlayacak? Aleyna... Haberi Görüntüle

"TAKSİM'İ İSTEYENLER ARASINDA PKK SEMPATİZANLARI VAR"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İstanbul'da 40 ayrı yer ve güzergah belirlendi" diyerek, "Taksim çağrılarına izin verilmeyecek, 1 Mayıs için uygun değildir. Taksim'i isteyenler arasında PKK sempatizanları var" açıklamasında bulunmuştu.

İran Cumhurbaşkanı Raisi'yi taşıyan helikopter düştü mü, öldü mü? İran Cumhurbaşkanı Raisi'yi taşıyan helikopter düştü mü, öldü mü? Haberi Görüntüle

HEDEF PROVOKASYON MU?

İstanbul'da kutlama alanlarına 1 Mayıs için hiçbir başvuru yapılmaması dikkat çekti. Güvenlik açısından riskli olan Taksim için inat edilmesi, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in ise 1 Mayıs'ta Taksim'e yürüyeceklerini açıklaması "provokasyon" ikazlarını bir kez daha güçlendirdi.

Federal Mogul şirketi kimin? Federal Mogul sahibi kim Türk mü? Federal Mogul şirketi kimin? Federal Mogul sahibi kim Türk mü? Haberi Görüntüle

LONDRA'DAN TAKSİM ÇAĞRISI YAPTI 

1 Mayıs'ta işçileri Taksim'de eylem yapmaya çağıran CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut'un Londra'da tatilde olduğu ortaya çıktı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut da 1 Mayıs'ta işçileri Taksim'de eylem yapmaya çağıranlar arasında. 

 

ABD'li müdür Türkiye'den kaçırırken yakayı ele verdi! Litresi 10 milyon dolar ABD'li müdür Türkiye'den kaçırırken yakayı ele verdi! Litresi 10 milyon... Haberi Görüntüle

PKK ELEBAŞININ 1 MAYIS ÇAĞRISI

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Duran Kalkan, Kandil'den ses yükselterek, 1 Mayıs'ta 'sokağa çıkma' çağrısı yapmıştı. Terör elebaşı Kalkan'a ilk destek terörün siyasi ayağı DEM Parti'den gelmişti.

İkinci 'İbrahim öğretmen' vakası: Kopya çeken öğrenci öğretmenini bıçakladı! İkinci 'İbrahim öğretmen' vakası: Kopya çeken öğrenci öğretmenini bıçakladı! Haberi Görüntüle

TERÖRİSTBAŞI KALKAN: SOKAKLARA AKIN 

PKK'nın yayın organı Medya Haber’e konuşan teröristbaşı Duran Kalkan, “Önümüzde 1 Mayıs var. Gerçekten de 1 Mayıs'ı da yeni bir zirve haline getirmeliyiz, özgürlük hamlemizi doruğa çıkarmalıyız. Önder Apo'nun fiziki özgürlüğünü her tarafta haykırmalıyız. Newroz'da 8 Mart'ta bunu haykırmak ne kadar doğaldıysa, Önder Apo, Newrozları yenileyen, 8 Mart'ı anlamlandıran bir önderlik idiyse, 1 Mayıs'ta da en büyük katkı sunan Önderliktir. Dolayısıyla 1 Mayıslar, Önder Apo ile anılması gereken günlerdir. Onun için de tüm Kürtler nerede olurlarsa olsunlar 1 Mayıs meydanlarını doldurmalı, sokaklara akmalılar.” demişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading