Yandex Metrica

Şanlıurfa'da hemşireyi darbeden 3 zanlı tutuklandı

Şanlıurfa'da hemşireyi darbeden 3 zanlı tutuklandı

Şanlıurfa'da tartıştıkları hemşireyi darp ederek aracına zarar verdikleri iddiası ile gözaltına alınan 4 şüphelidenA 3'ü tutuklandı.

Gündem

23.01.2024, 22:04

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Servisinde görevli M.A, damar yolu açtığı hasta bir çocuğun yakını ile tartışma yaşadı.

Hemşire M.A, kendisini tehdit ettiğini iddia ettiği hasta yakınından şikayetçi olmak için polis merkezine gitti.

Şikayetinin ardından çalıştığı hastaneye dönen M.A, kendisini takip eden hasta yakınları tarafından otomobili durdurularak darp edildi ve aracına zarar verildi.

Paul Auster kimdir? Yazar Paul Auster'ın kitapları hangileri? Paul Auster kimdir? Yazar Paul Auster'ın kitapları hangileri? Haberi Görüntüle

4 SALDIRGANDAN 3'Ü TUTUKLANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, "kasten yaralama, mala zarar verme, yağma" suçlamasıyla 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, biri adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Sağlık-Sen Şanlıurfa Şubesince yapılan açıklamada, hemşire M.A'ya yapılan saldırı kınanarak, sürecin takipçisi olunacağı bildirildi.

Ekrem İmamoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz! Ekrem İmamoğlu: Hamas'ı terör örgütü olarak görüyoruz! Haberi Görüntüle

"SAĞLIK BAKANLIĞINI CAYDIRICI ADIMLAR ATMAYA DAVET EDİYORUZ"

Sağlıkta şiddetin zaman, zemin ve kurban ayrımı yapmadan ilerleyişini sürdürdüğü belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Bu durumun maalesef mesleki bir realiteye dönüşmüş olması, sağlık çalışanlarını çok daha fazla endişelendirmekte, meslekten soğutmaktadır. Sorumluluk sahibi olanların, şiddet olaylarını bütüncül bir çerçevede ele alıp, çözüm üretme yoluna gitmemeleri ise ayrıca düşündürücüdür. Olay bazlı tepki ve yaklaşımlar, gündelik bir hassasiyet oluştursa da ne yazık ki meselenin kökten çözümüne katkı sağlamamaktadır. Bu noktada Sağlık Bakanlığını bir defa daha önleyici, caydırıcı ve engelleyici adımlar atmaya davet ediyoruz."

28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı mı? Bisiklet yarışında Boğaz Köprüsü saat kaçta kapalı olacak? 28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı... Haberi Görüntüle

"ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY"

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, sağlık çalışanına yönelik saldırıyı kınadı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü vurgulayan Gülüm, "Çok üzücü bir olay, tüm sağlık çalışanlarının moralini bozup motivasyonunu azaltan bir olay. Kendisiyle olayın ilk anından itibaren iletişime geçtik. Şu an evinde istirahat ediyor" dedi.

Gece-gündüz demeden şifa dağıtmaya çalışan sağlıkçılara yapılan haksızlığı kabul etmediklerini belirten Gülüm, "Bu olayların en aza indirilmesi için herkesten destek bekliyoruz. Vatandaşlarımızdan da daha sakin davranmalarını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

İBB arızayı gideremedi! Üsküdar-Samandıra Metro Hattı kullanıma kapatıldı İBB arızayı gideremedi! Üsküdar-Samandıra Metro Hattı kullanıma kapatıldı Haberi Görüntüle

MESLEKTAŞLARINDAN DESTEK ZİYARETİ

İl Sağlık Müdürü Gülüm ve beraberindeki heyet, darp mağduru hemşireyi evinde ziyaret etti.

Meslektaşlarına moral veren Gülüm ve beraberindekiler, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Darbedilen hemşire ise desteklerinden dolayı Prof. Dr. Gülüm ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading