Yandex Metrica

BAYKAR'dan çalışanlarına çok konuşulacak jest: 18 maaşlık kar payı dağıttı!

BAYKAR'dan çalışanlarına çok konuşulacak jest: 18 maaşlık kar payı dağıttı!

Savunma teknoloji şirketi BAYKAR, çalışanlarına ortalama 18 maaşa karşılık gelen kar payı dağıttı.

Gündem

13.05.2024, 22:34

BAYKAR, çalışanlarına kâr payı dağıtarak emekleri karşılığında jest yaptı. Şirket, uzun süredir görev yapan çalışanlara ortalama 18 maaş tutarında kâr payı verdi. 

Son dakika... Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama! Uluslararası topluma çağrı Son dakika... Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama! Uluslararası... Haberi Görüntüle

BAYKAR'DAN ÇALIŞANLARINA BÜYÜK JEST

Dünyanın lider savunma teknoloji şirketlerinden biri olan BAYKAR, çalışanlarına yönelik önemli bir adıma daha imza attı. Şirket, 6 yıldan uzun süredir şirkette çalışan veya 2 yıldan fazla bir süredir birim sorumlusu olarak görev yapan çalışanlarına kâr payı dağıtma kararı aldı.

Bakan Tunç’tan UCM’ye Gazze çağrısı: Suçlular tutuklanmalı Bakan Tunç’tan UCM’ye Gazze çağrısı: Suçlular tutuklanmalı Haberi Görüntüle

"FİRMAMIZIN KAZANCINI PAYLAŞMAK BİZİM İÇİN ONURDUR"

Bu kâr payının, ortalama 18 maaşa denk geldiği belirtiliyor. BAYKAR yönetimi, bu kararı çalışanlarına bir mektup aracılığıyla duyurdu. Haluk Bayraktar ve Selçuk Bayraktar'ın imzalarını taşıyan mektupta, şu ifadeler yer verildi: "Firmamızın kazancının bir kısmını, uzun süredir bizimle olan ve sorumluluk alan çalışma arkadaşlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sizlerle birlikte geleceğe yürümek bizim için onurdur.

BAYKAR, sadece çalışanlarına sağladığı destekle değil, aynı zamanda dünya çapında başarılı bir ihracat performansıyla da adından hem yurt içinde hem yurt dışında söz ettirmeye devam ediyor. 

Yunan medyasının ana gündem maddesi Erdoğan ile Miçotakis görüşmesi: İşte tarihi zirve için atılan o başlıklar! Yunan medyasının ana gündem maddesi Erdoğan ile Miçotakis görüşmesi: İşte... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN İHRACAT LİDERİ 

Şirket, 2003 yılından bu yana öz kaynaklarıyla projelerini sürdürmekte ve gelirinin büyük bir kısmını ihracattan elde etmektedir. Son yıllarda savunma ve havacılık sektöründe önemli bir oyuncu haline gelen BAYKAR, Türkiye'nin ihracat lideri konumundadır. 

Türkiye'nin yükü onların sırtında: TÜRASAŞ'tan TCDD'ye 27 yük vagonu Türkiye'nin yükü onların sırtında: TÜRASAŞ'tan TCDD'ye 27 yük vagonu Haberi Görüntüle

 DÜNYANIN EN BÜYÜK SİHA İHRACATÇISI 

Geçen yıl sadece 1.8 milyar dolarlık bir ihracat gerçekleştiren şirket, sektördeki ihracatın üçte birini tek başına gerçekleştirmiştir. Baykar, dünyanın en büyük SİHA ihracatçısı olma unvanını taşımakla kalmıyor, aynı zamanda Amerika, Avrupa ve Çinli rakiplerini birçok kez geride bırakarak rekabetçi ihalelerde önemli başarılar elde ediyor.

 

Habere Tepki Ver

13

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading