Yandex Metrica

Beylikdüzü'nde kan donduran cinayet! Hastane odasında ölü bulunan hemşire hakkında yeni gelişme!

Beylikdüzü'nde kan donduran cinayet! Hastane odasında ölü bulunan hemşire hakkında yeni gelişme!

İstanbul Beylikdüzü'nde 13 Mayıs günü özel bir hastanenin odasında ölü bulunan 24 yaşındaki hemşire cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Dedesinin yanında refakatçi olarak kalan genç hemşirenin iddiaya göre vücuduna ilaç enjekte edilmesi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili ise hemşirenin doktor arkadaşının üzerinden enjekte edilen ilacın çıktığı öğrenildi.   

Gündem

20.05.2024, 14:42

İstanbul Beylikdüzü'nde özel bir hastanede rahatsızlanan dedesine refakatçilik yapan 24 yaşındaki hemşire ölü bulundu.

Ölümlü kaza sonrası oğlunu ABD'ye kaçırmıştı! Eylem Tok'un iade davasında yeni gelişme Ölümlü kaza sonrası oğlunu ABD'ye kaçırmıştı! Eylem Tok'un iade davasında... Haberi Görüntüle

HASTANE ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

13 Mayıs günü hastane odasında ölü bulunan genç hemşirenin ölümüne ilişkin ise polis ekipleri ve savcılar inceleme başlattı.

Polis ekiplerince yapılan incelemeler kapsamında hemşire Selen Bilgin'in koluna anestezi öncesi yapılan bir ilacın enjekte edildiği öğrenildi. 

İbrahim Tatlıses kalp ameliyatı mı olacak? İbrahim Tatlıses'in ameliyatı ne zaman? İbrahim Tatlıses kalp ameliyatı mı olacak? İbrahim Tatlıses'in ameliyatı ne... Haberi Görüntüle

İLAÇ ŞİŞESİ DOKTORUN ÜZERİNDEN ÇIKTI

Hastanede yapılan sorgulamalar kapsamında doktor Fatih A'nın ifadesi alındı. Doktor Fatih ile arkadaş olan Bilgin'in ilacı uyumak için koluna gece enjekte ettiğini söyledi. 

Polis ekipleri ilaç şişesinin ortada olmamasından dolayı şüphelenmiş, savcılık ise şişeyi doktor Fatih A'nın üzerinde tespit etiği öğrenildi. 

29 kişi feci şekilde can vermişti: Ölüm kulübünden yeni görüntüler ortaya çıktı 29 kişi feci şekilde can vermişti: Ölüm kulübünden yeni görüntüler... Haberi Görüntüle

SERBEST BIRAKILDI

Doktorun ifadesi alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, hemşire Selen Bilgin otopsi işleminin ardından Avcılar'da toprağa verildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading