Yandex Metrica

28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı mı? Bisiklet yarışında Boğaz Köprüsü saat kaçta kapalı olacak?

28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı mı? Bisiklet yarışında Boğaz Köprüsü saat kaçta kapalı olacak?

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle İstanbul'da 28 Nisan Pazar günü bazı yolların trafiğe kapalı olacağı açıklandı. Yarış kapsamında bisikletler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden de geçecek. 28 Nisan'da boğaz köprüsünü kullanmak isteyen sürücüler ise 28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı mı? Bisiklet yarışında Boğaz Köprüsü saat kaçta kapalı olacak? sorularına yanıt aramaya başladı. 28 Nisan Pazar günü İstanbul'da maraton koşusu da yapılacak ve yola çıkacak olan sürücülerin İstanbul'daki son yol durumu öğrenerek yola çıkması büyük önem arz ediyor.

Gündem

06.05.2024, 12:35

Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 28 Nisan'da İstanbul'da yapılacak. Ayrıca İstanbul'da maraton koşusu da yapılacak. Bisiklet yarışları ve maraton koşusu nedeniyle İstanbul'da pek çok yol belli saatlerde trafiğie kapatılacak. İstanbulluların sıkça kullandığı güzergahlar için alternatif yollar İstanbul Valiliği tarafından duyuruldu. 28 Nisan Pazar günü İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün de belli zaman aralığında araç trafiğine kapalı olacağı açıklandı. Peki 28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı mı? Bisiklet yarışında Boğaz Köprüsü saat kaçta kapalı olacak? 28 Nisan'da 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün 28 Nisan'da ne zaman açık ve ne zaman kapalı olduğuna dair net bir bilgi henüz bulunmuyor. 28 Nisan'da İstanbul'da trafiğe kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar bilgisi için Valilik duyurularını takip edin.

Hamas lideri İsmail Heniyye'den İsmailağa Cemaati'ne taziye ziyareti Hamas lideri İsmail Heniyye'den İsmailağa Cemaati'ne taziye ziyareti Haberi Görüntüle

28 NİSAN PAZAR (BUGÜN) 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ AÇIK MI, KAPALI MI?

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul etabı kapsamında 28 Nisan Pazar günü İstanbul'da bazı yolların kapalı olacağı açıklandı. 28 Nisan'da belli saatler arasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne araç bağlantı yollarının da kapalı olacağı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 28 Nisan'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün araç bağlantısına kapalı olacağını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Köprünün hangi saatlerde kapalı olacağına dair net bir bilgi bulunmuyor. Konuya dair İBB'nin trafik kontrol merkezi 444 4 154 telefon numarasından iletişime geçmeniz öneriliyor. Ayrıca ALO 153 Beyaz Masa çağrı merkezinden de köprüdeki son durumu sorgulayarak yola çıkmanızda büyük fayda var. Ayrıca https://uym.ibb.gov.tr/yharita6/ üzerinden canlı kameraları kontrol ederek yolun açık mı yoksa kapalı mı olduğu da anlık olarak görülebilir. 

Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Haberi Görüntüle

28 NİSAN BOĞAZ KÖPRÜSÜ SAAT KAÇTA AÇILACAK, KAÇA KADAR KAPALI?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 59. Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 8. Etabı nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün belli saatlerde araç bağlantısına kapalı olacağını açıkladı. Paylaşımda, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrupa-Anadolu istikametinde tahmini olarak 11.00-11.45 saatlerinde, Anadolu-Avrupa yönünde ise 12.30-13.15 saatlerinde araç bağlantısına kapalı olacağı belirtildi. Ancak belirtilen saat aralığı tahmini aralıklardır ve değişebilir. Köprünün saat kaçta kapalı olacağı yarış saatinden önce netleşmesi bekleniyor. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün 28 Nisan'da saat kaçta kapalı olacağı ve saat kaçta açılacağına dair detaylı bilgi için Karayolları ALO 159 yol durumu ve İBB Ulaşım Yönetim Merkezi 444 4 154 numarasından ve ALO 153 Beyaz Masa'dan sorgulama yapabilirsiniz. 

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif... Haberi Görüntüle

28 NİSAN'DA İSTANBUL'DA HANGİ YOLLAR KAPALI?

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İstanbul etabı nedeniyle 28 Nisan'da bazı yollar araç trafiğine kapalı olacak. İşte kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar;

Saat 07.00’da kapatılacak yollar

Beşiktaş Meydan İle Zincirlikuyu D-100 Güney katılım arası

Çatladıkapı ışıklardan Sultanahmet Meydan arası

Üçler Sokak ve buna bağlanan cadde ve sokaklar

Tavukhane Sokak

Nakilbent Sokak ve buna bağlanan cadde ve sokaklar

Aksakal Caddesi ve buna bağlanan cadde ve sokaklar

Kısıklı Caddesi Altunizade Köprü üzerinden D-100 Karayolu Güney Yola katılım,

Kuşbakışı Caddesi Petrol-İş önünden D-100 Karayolu Güney katılım,

Mahir İz Caddesi Altunizade Köprü üzeri D-100 Karayolu Güney Yola katılım

Tophanelioğlu Caddesi D-100 Karayolu Güney yola katılım

Uzunçayır O-1 Bağlantı Yolu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi İle Uzunçayır Köprülü Kavşağı Kadıköy istikameti,

Taşköprü Caddesi

Fener Kalamış Caddesi

Ahmet Mithat Efendi Caddesi

Operatör Cemil Topuzlu Caddesi

Çetin Emeç Bulvarı

Bağdat Caddesi

Alternatif Güzargahlar

Üsküdar istikametini kullanacak sürücüler için Nuhkuyusu Caddesi

D-100 Karayolu üzerinden Kadıköy İstikametini kullanacak sürücüler için Göztepe Köprüsü

Taşköprü Caddesi

Ahmet Mithat Efendi Caddesi

Ahmet Mithat Efendi Caddesi

Operatör Cemil Topuzlu Caddesi

Çetin Emeç Bulvarı

Bağdat Caddesi ve Turgut Özal Bulvarını kullanacak sürücüler için Fahrettin Kerim Gökay Caddesi ve D-100 Karayolunu

Büyükyalı Caddesi’nden gelen Akım Turgut Özal Bulvarı İstikametine yönlendirilecek

Saat 08:00’da Kapatılacak Yollar

1.Tersane Caddesi

Karaköy Meydan Kemeraltı Cadde kesişimi ile Refik Saydam Caddesi arası iki yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Saat 09.00’da kapatılacak yollar

Dolmabahçe Caddesi

Dolmabahçe Gazhane Caddesi kesişimi ile Süleyman Seba Cadde arası Beşiktaş istikameti tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Beşiktaş Caddesi

Süleyman Seba Caddesi kesişimi ile Çırağan Cadde arası Ortaköy istikameti tek yönlü olarak araç trafiğine kapatılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading