Yandex Metrica

Oğuz Murat Aci kimdir, ne iş yapıyordu?

Oğuz Murat Aci kimdir, ne iş yapıyordu?

Oğuz Murat Aci kimdir, ne iş yapıyordu? İstanbul Eyüpsultan'da ünlü yazar Eylem Tok ve ünlü estetik cerrahı Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki oğlu ehliyetsiz olarak kullandığı lüks araçla kaza yaptı. Kazada 1 çocuk babası Oğuz Murat Aci hayatını kaybetti. Oğuz Murat Aci'nin ailesi adalet arayışını sürdürken Eylem Tok ile 17 yaşındaki oğlu T.C. ABD'de görüldü. 

Gündem

28.04.2024, 09:35

Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok ve ünlü plastik cerrah uzmanı Bülent Cihantimur'un 17 yaşındaki ehliyetsiz oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci hayata gözlerini yumdu. Evli ve bir çocuk babası olan Oğuz Murat Aci'nin acılı ailesi suçluların yakalanmasını istiyor. Soruşturma kapsamında olan ve olay günü anne ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen Bülent Cihantimur'un şirket çalışanı tutuklandı. Anne Eylem Tok ve oğlu T.C'nin Amerika Birleşik Devletleri'nde görüldüğü belirtildi. 

ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? Haberi Görüntüle

OĞUZ MURAT ACİ KİMDİR?

Oğuz Murat Aci İstanbul'da yaşıyordu. 29 yaşında Eylem Tok'un oğlunun kullandığı lüks aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci evli ve bir çocuk babasıydı.

Oğuz Murat Aci, Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Ancak mezun olduğu işi yapmadı ve tutkunu olduğu otomobillerle ilgilenmeyi tercih etti. 

Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde modifiye ve yazılım üzerine bir işyeri açtı.

Offroad yapmayı da çok seven Oğuz Murat Aci, arızalanan ATV'sini yol kenarında tamir etmeye çalışırken aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. 

Habere Tepki Ver

0

7

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading