Yandex Metrica

Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı! Çok sayıda ili kapsıyor

Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı! Çok sayıda ili kapsıyor

Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 15 ili sarı kodla uyardı. İstanbul'da yağış etkisini gösterdi.  

Gündem

04.05.2024, 04:22

Yurdun büyük bir bölümünde sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 15 il için sarı kodlu uyarı yayınladı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının pazar gününden itibaren azalarak mevsim normalleri altına düşeceğinin tahmin edildiğini duyurdu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul dahil ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Ege kıyıları ve Batı Akdeniz hariç diğer bölgelerimizin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre yağışların; Trakya (Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ’ın iç kesimleri), Doğu kesimlerde (Mardin, Batman, Bitlis, Siirt, Şırnak, Hakkari’nin güneyi, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Van’ın kuzeyi), Doğu Akdeniz (Adana’nın doğusu, Osmaniye ile Hatay’ın kuzey ilçelerinde) ve Artvin çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Okuyucu veya işaretleyici yardımı alan engelli YKS süresi uzadı mı? Engelli YKS süresi kaç dakika oldu? Okuyucu veya işaretleyici yardımı alan engelli YKS süresi uzadı mı?... Haberi Görüntüle

İSTANBUL İÇİN UYARI

Prof. Dr. Orhan Şen, "İstanbul'a bugün yağış güney batıdan gelir. Şemsiyeniz yoksa ıslanırsınız zamanı ayarlayın." açıklamasında bulunmuştu.

Uyarılar sonra İstanbul'da yağış akşam saatlerinde etkisini göstermeye başladı.

Yeni müfredata yoğun ilgi! Bakın kişi görüş bildirdi Yeni müfredata yoğun ilgi! Bakın kişi görüş bildirdi Haberi Görüntüle

15 İLE SARI KODLU UYARI

Beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 15 il "sarı kod" ile uyarıldı. Yapılan uyarıda vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkati olması istendi.

Uyarı yapılan iller şu şekilde: Adana, Edirne, Hakkari, Iğdır, Kırklareli, Osmaniye, Şırnak, Van, Ağrı, Erzurum, Hatay, Kars, Mardin, Siirt, Tekirdağ.

Beşiktaş hissesi neden düşüyor? #BJKAS hissesi 10 günde yüzde 65 eridi! Beşiktaş hissesi neden düşüyor? #BJKAS hissesi 10 günde yüzde 65... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Osmaniye, Kahramanmaraş, Niğde, Kayseri, Sivas, Kastamonu, Sinop, Amasya, Tokat, Malatya, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Adıyaman çevreleri ile Adana'nın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Memur servisi kalkıyor mu? 2024'te kamu personeli servisi kalkacak mı? Memur servisi kalkıyor mu? 2024'te kamu personeli servisi kalkacak mı? Haberi Görüntüle

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Loading