Yandex Metrica

Beşiktaş hissesi neden düşüyor? #BJKAS hissesi 10 günde yüzde 65 eridi!

Beşiktaş hissesi neden düşüyor? #BJKAS hissesi 10 günde yüzde 65 eridi!

Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklı yaşatan Beşiktaş'ın hisseleri de son 10 gündür peş peşe taban yaptı. Beşiktaş hisse fiyatı sert düşüş sonrası 31 lira bandına kadar geriledi. Beşiktaş (BJKAS) hissesi neden düşüyor? soruları ise hisse sahipleri tarafından sorulmaya başlandı. 

Gündem

19.05.2024, 13:46

Beşiktaş Spor Kulübü'nün hisseleri Borsa İstanbul'da işlem görüyor. Beşikta 2023-2024 sezonunda taraftarlarını kötü performansla üzdü. Sportif açıdan başarılı olamayan Beşiktaş'ın hisseleri son zamanlarda yukarı yönlü hareket ediyordu. Yatırımcısının yüzünü güldüren BJKAS hisselerinde rüzgar terse döndü. Beşiktaş hissesi son 10 gündür peş peşe taban gördü. 10 günde Beşiktaş hisseleri yüzde 65'in üzerinde eridi. 

Türksat 6A'ya yeni logo: Türkiye Yüzyılı'ndan ilham alındı! Türksat 6A'ya yeni logo: Türkiye Yüzyılı'ndan ilham alındı! Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ HİSSESİ NEDEN DÜŞÜYOR?

Beşiktaş hissesi son 10 gündür peş peşe taban görüyor. Beşiktaş hissesi Borsa İstanbul'da hızla değer kazanmıştı. Borsa İstanbul'da Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un toplam değerine ulaşan Beşiktaş hisse fiyatı sert düşüş yaşıyor. Geçen sene Nisan ayında 10 TL seviyelerinden bu yıl Nisan ayında 90 TL seviyelerine kadar çıkan Beşiktaş hissesi 10 gün üst üste tabam gördü. Yatırımcılar ise Beşitkaş hissesi neden düşüyor sorusuna yanıt arıyor. 

Su fiyatlarına dev zam! İmamoğlu teklifi sundu İBB meclisi onayladı: Faturalar kabaracak Su fiyatlarına dev zam! İmamoğlu teklifi sundu İBB meclisi onayladı:... Haberi Görüntüle

#BJKAS 10 GÜNDE YÜZDE YÜZDE 65 ERİDİ

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BJKAS) hisseleri 22 Nisan'dan bu yana düşüş kaydetti. Son 10 günde taban gören hissede fiyatlar 31 TL seviyesine kadar geldi. 

Beşiktaş_hisse_fiyatı.JPG

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahla vuruldu! (Robert Fico kimdir) Slovakya Başbakanı Robert Fico silahla vuruldu! (Robert Fico kimdir) Haberi Görüntüle

1 YILDA YÜZDE 600 ARTMIŞTI

Beşiktaş hisseleri, 8 Mayıs 2023 tarihinde 12 lira 21 kuruş seviyesindeydi. Şirlet bir sene içind sert yükseliş göstererek yüzde 600 değer kazanmıştı.

Tuva Cihangir Atasever uzaya ne zaman çıkacak, evli mi? Tuva Cihangir Atasever kimdir, kaç yaşında? Tuva Cihangir Atasever uzaya ne zaman çıkacak, evli mi? Tuva... Haberi Görüntüle

DÜŞÜŞE RAĞMEN HALA BORSA İSTANBUL'UN EN DEĞERLİ SPOR ŞİRKETİ

Beşiktaş, düşüşe rağmen borsadaki en değerli spor şirketi unvanını korudu. 

YASAL UYARI: Bu içerikte yer alan bilgiler ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildi, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Habere Tepki Ver

1

1

1

1

1

0

0

2

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading