Yandex Metrica

Meteorolojiden kritik hava durumu! Dikkat! Fırtına ve sağanak geliyor

Meteorolojiden kritik hava durumu! Dikkat! Fırtına ve sağanak geliyor

Meteorolojinin hava durumu verileri doğrultusunda hafta sonuna kadar yağış etkisini göstermeye devam edecek. Sağanak yağış ile beraber fırtına da ülke genelinde etkisini gösterecek.

Gündem

23.01.2024, 20:05

Meteorolojiden yapılan peş peşe uyarılarda sağanak yağış yanında fırtına konusunda da uyarı yapıldı. Yapılan uyarılarla beraber yut genelinde vatandaşlardan dikkatli olunmaları istendi. Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve doğusunda, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden (Lodos) kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde görülmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu tahmin raporu yayınlandı.Peş peşe yapılan uyarılara göre yarın yurt genelinde etkili olacak olan sağanak yağışlar cumartesi de dahil olmak üzere devam edecek.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için heykel diktiler Diyarbakır Türkiye toprağı değil mi? Türk bayrağını kaldırıp teröristler için... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ SAĞANAK YURT GENELİNDE ETKİSİNİ GÖSTERECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Mersin, Osmaniye, Hatay, Giresun çevreleri ve Adana'nın doğu ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Kıyı Ege, Antalya'nın doğusu ile İstanbul'un kuzey çevrelerinde kuvvetli, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Erdoğan, 'Gerekli değişimi gerçekleştireceğiz' demişti! AK Partili isimden 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak! Erdoğan, 'Gerekli değişimi gerçekleştireceğiz' demişti! AK Partili isimden 'kabine' iddiası:... Haberi Görüntüle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Haniye'yi kabul edecek Haberi Görüntüle

ANKARA’DA SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Başkent'te de yarın yağmur beklendiği öğrenilirken sıcaklıkların biraz düşerek 15 derece olacağı bildirildi. Ankara ve İzmir'in yanı sıra yarın İstanbul, Bursa, Kocaeli'nde de sağanak bekleniyor.

Genel Müdürlükten yapılan tahmine göre, bu gece saatlerinden sonra Antalya'nın doğu kesimlerinde Alanya, Gazipaşa, Manavgat ve Serik yerel olarak kuvvetli ve gök gürültülü sağanak görülecek.

54 ürünün ihracatı kısıtlandı! İsrail panikledi: Türkiye'nin yaptırımlarından korkuyoruz! 54 ürünün ihracatı kısıtlandı! İsrail panikledi: Türkiye'nin yaptırımlarından korkuyoruz! Haberi Görüntüle

YARIN SABAH SAĞANAK ETKİSİNİ ARTIRACAK

Yarın sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, heyelan, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

7 ilde 7 ilde "Mahzen" operasyonları! Bir suç örgütü daha çökertildi: Çok... Haberi Görüntüle

FIRTINA GELİYOR!

Rüzgârın, Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ve doğusunda, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden (Lodos) kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading