Yandex Metrica

Erdoğan, 'Gerekli değişimi gerçekleştireceğiz' demişti! AK Partili isimden 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!

Erdoğan, 'Gerekli değişimi gerçekleştireceğiz' demişti! AK Partili isimden 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!

Yerel seçimlerin ardından gündeme gelen AK Parti'deki 'değişim' iddiaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün verdiği mesajlarla güçlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısının ardından yaptığı açıklamada "Gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi. Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından salonda büyük bir alkış koptu. Erdoğan'ın değişim mesajından sonra eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tayyar, değişimin sadece Genel Merkez'le sınırlı kalmayacağını söyledi.   

Gündem

01.05.2024, 13:03

AK Parti'de yerel seçimlerin ardından başlayan değişim iddiaları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısının ardından yaptığı konuşmasında verdiği mesaj iddiaların doğru olabileceğini güçlendirdi. 

Trendyol Olimpiyat reklamında kim oynuyor? Trendyol Milla reklamda oynayan sporcular kimler? Trendyol Olimpiyat reklamında kim oynuyor? Trendyol Milla reklamda oynayan sporcular... Haberi Görüntüle

"AK PARTİ'DEKİ DEĞİŞİM GENEL MERKEZLE SINIRLI KALMAYACAK"

AK Parti'de gerçekleşecek değişikliklere ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Şamil Tayyar, şu açıklamalarda bulundu; 

31 Mart akşamı AK Parti açısında hakikaten zor bir gece. Ben bunu siyasi afet olarak değerlendirmiştim. Sayın Cumhurbaşkanımız MYK toplantısında, bakanlar kurulunda ve bugün gurup toplantısında birbirini destekleyen çok güçlü bir mesaj verdi. Toplum da zaten oylarıyla bu mesajı net bir şekilde ortaya koymuştu. Bu değişimin sadece genel merkezlerle sınırlı kalmayacağını düşünüyorum. Bakanlar kurulunda da bir değişim olacağı kanaatindeyim.

DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırdılar DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

"CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ REVİZE EDİLEBİLİR"

Değişimden Sayın Cumhurbaşkanımız neyi kast ediyor? Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni revize etmeyi planlıyor. Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) ve teşkilatları bu kongre sürecinde yenilemeyi düşünüyor. Bir de haliyle genel merkez ve bakanlar kurulunu.

Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Kaş açıklarında yürekleri ağza getiren deprem! AFAD detayları... Haberi Görüntüle

"NEŞTER BU KEZ DAHA DERİNE İNECEK"

MKYK bir bilgilendirme toplantısına dönüştü. MKYK'nın eski yapısına dönmesi gerekli. "Genel başkan değişikliği olur mu?" diye konuşanlar var. Erdoğan, 2019 sonrası gibi hareket etmeyecektir. Bu kez neşterin biraz daha derine ineceğini düşünüyorum.

Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili sözlerine müfettiş görevlendirildi! Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili... Haberi Görüntüle

"AK PARTİ TOPARLAR, KUŞKUM YOK"

Parti kaygısından çok lobiciliğe dayalı çalışanlar var. Son dönemde bu sıkıntılar çok fazla yaşandı. Şatafat meselesi ciddi bir problem. Milli gelir yüksek olsa ıstakozu kimse konuşmazdı. Gelir grupları arasında dengesizlik arttı. Açlık derdine düşen insan etik kurallara itibar etmez. AK Parti toparlar, en küçük kuşkum yok.

Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce Sivas'ta deprem mi oldu? Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ? 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısının ardından yaptığı açıklamasında "Milletimiz bizden kapsamlı, samimi ve cesur bir özeleştiri yapmamızı istemiştir. Karşımızdaki tablo nettir. AK Parti olarak bu tablonun çok iyi farkındayız. Milletimizin mesajlarını baş tacı ederken bu mesajların gereğini de mutlaka yerine getireceğiz. Milletin talepleri ve tenkitleri doğrultusunda kendi bünyemizde gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Aslımıza, köklerimize, milletimize, bizi var eden ilkelerimize çok daha sıkı sarılacağız." dedi. 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading