Yandex Metrica

Hangi illere çöl tozu gelecek? Çöl tozu zararlı mı, ne zaman gidecek 2024?

Hangi illere çöl tozu gelecek? Çöl tozu zararlı mı, ne zaman gidecek 2024?

İzmir'de etkisini sürdüren çöl tozu, halk arasında endişe yaratmaya devam ediyor. Bu durumun ne zaman sona ereceği ise herkesin dikkatini çekti. Meteoroloji'nin verdiği sarı uyarı, hava koşullarının potansiyel olarak tehlikeli olabileceğini belirtiyor. Peki, Hangi illere çöl tozu gelecek? Çöl tozu zararlı mı, ne zaman gidecek 2024?
 

Gündem

28.04.2024, 23:33

Türkiye'de etkisini sürdüren Kuzey Afrika'dan gelen toz bulutları, hava durumunu olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için sarı kodlu (35) uyarı yaparak halkı uyardı. Çöl tozları, İç Ege ve Batı Akdeniz'de Perşembe akşam saatlerinde etkisini gösterirken, diğer bölgelerde Cuma günü gece saatlerinde etkisini azaltacak. Peki, Hangi illere çöl tozu gelecek? Çöl tozu zararlı mı, ne zaman gidecek 2024?

CHP'li belediye eski CHP yönetimini ifşa etti! Milyarlık borç binaya asıldı! CHP'li belediye eski CHP yönetimini ifşa etti! Milyarlık borç binaya... Haberi Görüntüle

ÇÖL TOZU ZARARLI MI, NE ZAMAN GİDECEK 2024?

Çöl tozlarının etkisi, İç Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde Perşembe akşam saatlerinde, diğer bölgelerde ise Cuma günü gece saatlerinde azalmaya başlayacak. Bu süreçte oluşabilecek sağlık sorunları başta olmak üzere, görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşüş ve çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı uyarılarda bulunuldu.

Albayrak ailesinin acı günü: Gülbeyaz Albayrak 91 yaşında hayatını kaybetti Albayrak ailesinin acı günü: Gülbeyaz Albayrak 91 yaşında hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

METEOROLOJİDEN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji aşağıdaki illere sarı kodlu uyarıda bulundu;

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Bolu, Burdur, Çankırı, Çorum, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Isparta, Mersin, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Kahramanmaraş, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Şanlıurfa, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading