Yandex Metrica

Merkür retrosu etkileri ne, ne zaman bitecek 2024? Merkür retrosu nedir?

Merkür retrosu etkileri ne, ne zaman bitecek 2024? Merkür retrosu nedir?

Astrolojide sık sık bahsedilen ve burçları etkilediği düşünülen Merkür retrosu için son günlerdeyiz. Genellikle "Merkür gerilemesi" olarak adlandırılsa da aslında bu durum, Merkür'ün hızının yavaşlamasıyla ilgilidir. Peki, Merkür retrosu etkileri ne, ne zaman bitecek 2024? Merkür retrosu nedir?
 

Gündem

29.04.2024, 02:22

Merkür retrosu veya gerilemesi, insanları dolaylı olarak etkileyen bir durumdur. 2024 yılında Merkür retrosu 1 Nisan'da başlamıştı ve artık sona eriyor. Bu retro süreci, iletişim sorunları, anlaşmazlıklar gibi konularda aksaklıklara neden olabilir. Peki, Merkür retrosu etkileri ne, ne zaman bitecek 2024? Merkür retrosu nedir?

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

MERKÜR RETROSU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bu yıl, Merkür 1 Nisan'da Koç burcunda geri hareketine başladı. Merkür retrosunun sona ereceği tarih ise 26 Nisan olarak belirlendi.

Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim? Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli... Haberi Görüntüle

MERKÜR RETROSU ETKİLERİ NE, NE ZAMAN BİTECEK 2024?

Astrolojide "Merkür retrosu" olarak adlandırılan durum aslında gezegenin yavaşlamasıyla meydana gelir. Yıl içinde 3 ila 4 kez yaşanan bu yavaşlama süreci, kişilerin yaşamını etkileyebilir. Merkür'ün bu durumu, iletişim, teknoloji, haberleşme gibi alanlarda etkili olabilir. Retrosu sırasında hayatımızda aksaklıklar ve sorunlar ortaya çıkabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

1

1

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading