Yandex Metrica

Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim?

Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim?

"Yetenekli Bay Cage" filmi, yönetmenliğini Tom Gormican'ın üstlendiği bir aksiyon ve komedi filmidir. 29 Nisan 2022'de vizyona giren bu film, hala araştırma konusu olmaya devam ediyor ve bu akşam Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Film, izleyicilere eğlenceli ve heyecan dolu bir deneyim sunuyor. Peki, Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim?

Gündem

21.04.2024, 15:38

Dün akşam Star TV'de yayınlan "Yetenekli Bay Cage" filminde, Mali yönden sıkıntılı bir durumda olan Nick'in öyküsü anlatılıyor. Nick, ekonomik sorunlarını çözmek amacıyla hayranı olduğu bir Meksikalı milyarderin doğum günü partisine katılır. Başrollerinde Nicolas Cage, Pedro Pascal, Alessandra Mastrondi gibi usta isimlerin yer aldığı film, seyircilere heyecan dolu anlar yaşatıyor. Peki, Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim?

MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 9 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi MSB duyurdu: Irak'ın kuzeyinde 9 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

YETENEKLİ BAY CAGE FİLMİ KONUSU NE, NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Mali sıkıntılar içinde yüzen Nicolas Cage, ekonomik durumunu düzeltmek için Meksikalı bir milyarderin doğum günü partisine katılmayı kabul eder, ancak bu partiye katılacağı milyarderin aynı zamanda uyuşturucu baronu olduğunu ve Meksika başkan adayının kızını kaçırdığını bilmemektedir. CIA'in onunla iletişime geçmesinin ardından Cage, kaçırılan kızı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Yazılım kaosunun Türkiye'ye etkisi neler? 'B planımız' var diyen Bakan Uraloğlu detaylarıyla anlattı Yazılım kaosunun Türkiye'ye etkisi neler? 'B planımız' var diyen Bakan... Haberi Görüntüle

YETENEKLİ BAY CAGE OYUNCULARI KİM?

Nicolas Cage - Nick

Pedro Pascal - Javi

Alessandra Mastronardi - Gabriela

Jacop Scipio - Carlos

Lily Mo Sheen - Addy

Sharon Horgan - Olivia

Ike Barinholtz - Martin

Neil Patrick Harris - Richard Fink

Tiffany Haddish - Vivan

Paco Leon - Lucas Gutierrez

Katrin Vankova - Maria

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading