Yandex Metrica

Kuzey Irak'a hava harekatı: Sözde yöneticilerin de olduğu çok sayıda terörist öldürüldü!

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristin hava harekâtı ile öldürüldü.  

Gündem

08.05.2024, 00:03

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristin hava harekâtı ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu. 

19 Mayıs Emir Can İğrek Beylikdüzü konseri saat kaçta? Emir Can İğrek konseri nerede? 19 Mayıs Emir Can İğrek Beylikdüzü konseri saat kaçta? Emir... Haberi Görüntüle

16 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ 

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) terörle mücadele operasyonları hız kesmeden sürüyor. Bakanlık tarafından bilgisi verilen operasyonda 16 PKK'lı öldürüldü. 

Bahçeli: Kumpasçılarla işimiz olmaz FETÖ benzeri yapıya izin vermeyiz Bahçeli: Kumpasçılarla işimiz olmaz FETÖ benzeri yapıya izin vermeyiz Haberi Görüntüle

HAKURK, METİNE VE GARA'YA HAVA HAREKATI 

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristi hava harekâtı ile etkisiz hâle getirdi." ifadeleri kullanıldı.

Bakan Yerlikaya, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Mustafa ile görüştü: 'Türkiye, Filistinli kardeşlerinin yanındadır' Bakan Yerlikaya, Filistin'in Ankara Büyükelçisi Mustafa ile görüştü: 'Türkiye, Filistinli... Haberi Görüntüle

"MİLLETİMİZİ BU BELADAN KURTARMAYA KARARLIYIZ"

Terör yuvalarını yerle bir etme irade ve kararlılığımız, artan bir etki ve yoğun bir baskıyla devam ediyor!" denilirken "Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız!" açıklamasında bulunuldu.

Habere Tepki Ver

6

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading