Yandex Metrica

Külliye'de renkli kareler! Cumhurbaşkanı Erdoğan ikramlar gelmeden kimseyi bırakmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaklaşık 3 saat süren kabine toplantısının ardından muhabirlerle Külliye turu yaptı, ikramlar gelmeden kimseyi bırakmadı.

Gündem

18.04.2024, 10:57

Son toplantısını 4 Mart'ta gerçekleştiren Cumhurbaşkanlığı kabinesi yerel seçimler sonrası ilk toplantısını dün yaptı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ana gündemini güvenlik ve ekonomi konu başlıklarının oluşturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık yaptığı kabine toplantısında ilk önemli gündem maddesi 31 Mart pazar günü yapılan yerel seçim sonuçları oldu.

Seçimlerden sonra ilk kez toplanan kabinede bakanlar kendi şehirlerindeki seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirme yaptı. Seçimlerden alınan sonuçlar ve kaybedilen şehirler tek tek masaya yatırıldı.

Enflasyonla mücadele, İran-İsrail gerilimi ve terörle mücadele konuları da masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç lira? Motorin ne kadar oldu? 25 Nisan motorine ne kadar indirim yapıldı? Mazot indirimi kaç... Haberi Görüntüle

SAMİMİ POZLAR

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası, basın mensuplarıyla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu Haberi Görüntüle

GAZETECİLER İLE YÜRÜYÜŞ YAPTI

Basın mensuplarıyla sohbet ederek, Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra gazetecilerle Külliye'nin seyir tepesine yürüdü. Muhabirlerle keyifli bir şekilde sohbet eden Cumhurbaşkanı erdoğan, ikramlar gelmeden kimseyi bırakmadı.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

''PUTİN'LE SIK SIK GÖRÜŞÜYORUZ''

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyaretinin tarihinin netleşip netleşmediğine ilişkin soruya yanıt veren Erdoğan, şunları kaydetti;

"Sayın Putin ile sık sık telefon görüşmeleri gerçekleştiriyoruz. Türkiye ziyareti ile ilgili henüz tarih netleşmedi. Bu konu da inanıyorum ki en kısa sürede netleşecektir" 

Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı... Haberi Görüntüle

''ÖZGÜR ÖZEL'E KAPIMIZ AÇIK''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sizden randevu istediği konuşuluyor. Bu talebe yanıtınız ne olur?" sorusuna ise "CHP'nin Genel Başkanı Sayın Özel'e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz" karşılığını verdi.

DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırdılar DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENLERE ATAMA MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamalarına ilişkin soruyu, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz. Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor" şeklinde yanıtladı.



Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading