Yandex Metrica

DOLAR

32.26

%-0 expand_less

EURO

34.92

%0.54 expand_less

ALTIN

2397.00

%0.12 expand_less

BIST

10247.75

%-0.8 expand_more

BTC ($)

61155.14

%-0.6 expand_more

Kılıçdaroğlu yine tazminat ödeyecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iftirası cezasız kalmadı

Kılıçdaroğlu yine tazminat ödeyecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iftirası cezasız kalmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a attığı Man adası iftiraları ve yakınlarının açtığı hakaret davası sebebi ile 100 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildi. Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tazminatı TÜRGEV'e bağışlama kararı aldığı bildirildi.

Gündem

23.01.2024, 19:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarının, 17 Ağustos 2020'de bir gazeteye verdiği röportajında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine açtığı 2 milyon liralık tazminat davası karara bağlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Man Adası belgeleri' ile ilgili iftiralarına ve ve Cumhurbaşkanı'nın akrabalarına hakaret etmesi sebebiyle açılan davada karar duruşması yapıldı. 

Yarın hastaneler açık mı (1 Mayıs 2024)? 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı, kapalı mı? Yarın hastaneler açık mı (1 Mayıs 2024)? 1 Mayıs'ta hastaneler... Haberi Görüntüle

100 BİN TL TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM EDİLDİ 

İstanbul 15. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından görülen duruşmada Kılıçdaroğlu'nun avukatının reddi hakim talebi reddedildi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 50 bin yakınlarına da toplam  50 bin TL tazminat ödemesine hükmedildi. 

Merkez Bankası Nisan faiz kararı ne zaman? MB faiz artırır mı? Merkez Bankası Nisan faiz kararı ne zaman? MB faiz artırır... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A 50 BİN TL ÖDEYECEK 

Avukat Celal Çelik, Kılıçdaroğlu'nun dava konusu edilen eleştirel değerlendirmelerdeki tüm olguların ispatlandığını, herhangi bir şekilde hakaret kapsamlı bir söz ve yakıştırmada bulunulmadığını öne sürdü. Davanın kısmen kabulüne karar veren mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 50 bin lira, Ahmet Burak Erdoğan, Necmeddin Bilal Erdoğan, Esra Albayrak, Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Mustafa Erdoğan'a 10'er bin lira manevi tazminatın 17 Ağustos 2020'den itibaren işleyecek yasal faiziyle ödemesine hükmetti.

Tarihi bir rekor: Merkez Bankası rezervlerinde dikkat çeken artış! Tarihi bir rekor: Merkez Bankası rezervlerinde dikkat çeken artış! Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TAZMİNATI TÜRGEV'E BAĞIŞLADI 

Ayrıca TÜRGEV'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'ndan aldığı tazminatı TÜRGEV'e bağışladığı bildirildi. 

TÜRGEV'in resmi hesabından yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mahkeme tarafından kendisine ödeme cezasına çarptırıldığı manevi tazminat bedelini TÜRGEV’e bağışlamıştır." ifadelerine yer verildi. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading