Yandex Metrica

İstanbul'da yenidoğan vurgunu! Doktorlar ve 112 Acil çalışanları devleti milyonlarca lira zarara uğrattı!

İstanbul'da yenidoğan vurgunu! Doktorlar ve 112 Acil çalışanları devleti milyonlarca lira zarara uğrattı!

İstanbul ve Tekirdağ'da doktor ve 112 Acil çalışanlarının da aralarında bulunduğu 38 kişi yenidoğan bebeklerin bazılarını para karşılığı özel hastanelerin yoğun bakımlarına devlet hastanelerindeki bebekleri sevk ettikleri ve devleti yüklü miktarda zarar uğrattıkları ortaya çıktı.

Gündem

08.05.2024, 10:41

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca açılan soruşturmada F.S ve İ.G isimli iki doktor ve 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışanların işbirliği yaparak, yenidoğan bebeklerin devlet hastanesinden, özel hastanelere para karşılığı sevk ettikleri ortaya çıktı.

Vekaletle kurban kesimi fiyatı ne kadar 2024? Kurban vekaleti nasıl verilir, alınır? Vekaletle kurban kesimi fiyatı ne kadar 2024? Kurban vekaleti nasıl... Haberi Görüntüle

DOKTORLAR VE 112 ÇALIŞANLARI ORTAK HAREKET ETTİ

Sabah'dan Huzeyfe Atıcı'nın haberine göre, haksız kazanç elde eden doktor ve 112 Acil Çalışanlarının özel hastanedeki yöneticilerle birlikte hareket ettikleri öğrenildi.

Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Haberi Görüntüle

SGK'YI MİLYONLARCA LİRA ZARARA UĞRATTILAR

Öte yandan SGK Başkanlığı'nca özel hastanelere günlük 8 bin TL ödeme yapıldığı ancak özel hastanelerin ise bu ödemeyi alabilmesi için iyileşen bebeklerin, yoğun bakımda kalabilecek maksimum süre boyunca hastanede tuttukları öğrenildi.

Ölümlü Dünya 2 hangi platformda, Netflix'te mi? Ölümlü Dünya 2 çıktı mı? Ölümlü Dünya 2 hangi platformda, Netflix'te mi? Ölümlü Dünya 2... Haberi Görüntüle

ÖZEL HASTANELERİN 'DOKTOR' OYUNU 

Ayrıca 7/24 özel hastanelerde yoğun bakım ünitesinde bulundurulması gereken doktorları masraftan kaçınmak için bulundurmadığı, doktorların HTS kayıtlarından tespit edildiği ortaya çıktı.

Hasta yakınlarına ise doktorların hastanede bulunmadığı sürece hemşirelerin doktormuş gibi yaparak hasta yakınları ile görüştükleri ortaya çıktı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Loading