Yandex Metrica

İsrail polisinin öldürdüğü Türk kim? Hasan Skalenen kimdir, kaç yaşına öldü, nereli?

İsrail polisinin öldürdüğü Türk kim? Hasan Skalenen kimdir, kaç yaşına öldü, nereli?

Kudüs'ün Eski Kent bölgesindeki Herod Kapısı yakınlarında bir polis memuruna bıçakla saldıran Hasan Skalenen isimli bir Türk vatandaşı, güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirildi. Olay, bölgedeki gerilimi artıran bir gelişme olarak kayda geçti. Peki, İsrail polisinin öldürdüğü Türk kim? Hasan Skalenen kimdir, kaç yaşına öldü, nereli?
 

Gündem

08.05.2024, 23:09

Kudüs'ün tarihi Eski Kent bölgesinde, Herod Kapısı civarında gerçekleşen bir bıçaklı saldırı olayı gündemi sarsarken, 72 saat önce İsrail'e varan bir Türk vatandaşının, görevli bir polis memuruna bıçakla saldırıp yaraladığı ve sonrasında güvenlik güçleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildiği belirtildi. Peki, İsrail polisinin öldürdüğü Türk kim? Hasan Skalenen kimdir, kaç yaşına öldü, nereli?

İSRAİL POLİSİNİN ÖLDÜRDÜĞÜ TÜRK KİM?

İSRAİL POLİSİNİN ÖLDÜRDÜĞÜ TÜRK KİM?

Bayraktar AKINCI deniz hedeflerini başarıyla vurdu: 50 bin uçuş saati geride kaldı Bayraktar AKINCI deniz hedeflerini başarıyla vurdu: 50 bin uçuş saati... Haberi Görüntüle

İSRAİL POLİSİNİN ÖLDÜRDÜĞÜ TÜRK KİM?

İsrail güvenlik birimlerine dayandırılan habere göre, 34 yaşındaki Türk vatandaşı Hasan Skalenen, ülkeye turist olarak gelişinin ardından sadece 72 saat geçmişti. Yerel saatle 12.30 civarında yaşanan olayda, 30 yaşlarında bir İsrail polisi hafif şekilde yaralandı. Saldırının detayları ve motivasyonuyla ilgili soru işaretleri ise halen netlik kazanmış değil.

Polise yönelik gerçekleşen saldırının ardından Skalanen, güvenlik güçleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Olayın hemen ardından bölge geniş çapta güvenlik önlemleriyle kordon altına alındı ve alanın giriş-çıkışları kapatıldı.

Yeni müfredata yoğun ilgi! Bakın kişi görüş bildirdi Yeni müfredata yoğun ilgi! Bakın kişi görüş bildirdi Haberi Görüntüle

HASAN SKALENEN KAÇ YAŞINDA ÖLDÜ?

Hasan Skalenen 34 yaşında İsrail'li bir askerin silahla ateş etmesi sonucu ölmüştür.

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading