Yandex Metrica

İsmail Saymaz bile gerçeği gördü: Bir binayı bile almayı beceremiyorlar CHP'ye iktidarı teslim ederler mi?

Para görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından başlayan tartışmalar tüm hızıyla devam ederken muhalefete yakınlığıyla bilinen deneyimli gazeteci İsmail Saymaz bile Sözcü TV'de CHP'yi yerden yere vurdu. "Bir binayı bile almayı beceremeyen partiye iktidarı teslim ederler mi" diyen İsmail Saymaz, ''Akıl alır gibi değil. Ya bu CHP'liler çok saf ya da ikide bir kendi elleriyle tuzağa düşüyorlar. Anlamakta zorlanıyorum. Ya bir binayı bile usulüne uygun almayı becerememişler. Bir binayı bile almayı becerememişler.  Bir binayı bile almayı beceremeyen partiye iktidarı teslim ederler mi?'' ifadelerini kullandı.

Gündem

31.03.2024, 21:52

CHP’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı olan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para destelerini sayarken çekilen videosu gündeme bomba gibi düştü.

Söz konusu olaya ilişkin para trafiğinin görüntüleri sosyal medyada infiale yol açtı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bazı sosyal medya hesaplarında CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği iddia edilen görüntülerle ilgili resen soruşturma başlatıldığını açıkladı.

1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor 1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor Haberi Görüntüle

CANAN KAFTANCIOĞLU DA İFADEYE ÇAĞRILDI

Soruşturma kapsamında CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın eski basın danışmanı Can Poyraz ve İBB Meclis Üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş para sayma görüntülerine ilişkin ifade verdi. Ayrıca İmamoğlu İnşaat Şirketi Genel Müdürü Tuncay Yılmaz ve söz konusu binayı satan Ali Rıza Braka da ifade verdi. 

Öte yandan soruşturmada, CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 'şüpheli' sıfatıyla savcılığa ifadeye çağrıldı. 

Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında ne var? Hasan Can Kaya kimdir? Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz arasında ne var? Hasan... Haberi Görüntüle

CANAN KAFTANICOĞLU: PARANIN ADRESİNİ EN İYİ ONLAR BİLİR

CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu para sayma skandalında sorumluluğu kendisine yıkmaya çalışan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepkili. Kaftancıoğlu’nun yakın çevresine “Benim parayla, ihaleyle işim olmaz. O görüntülerde benim ortağım ya da genel müdürüm yok. Kimin orada ortağı, müdürü varsa ona sorsunlar. Paranın adresini en iyi onlar bilir” dediği öğrenildi.

Teröre geçit yok! 19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu: 49 şüpheli yakalandı Teröre geçit yok! 19 ilde Bozdoğan-25 Operasyonu: 49 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

İSMAİL SAYMAZ: BİR BİNAYI BİLE ALMAYI BECEREMEYEN PARTİYE İKTİDAR MI TESLİM EDİLİR?

Para görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından başlayan tartışmalar tüm hızıyla devam ederken muhalefete yakınlığıyla bilinen deneyimli gazeteci İsmail Saymaz bile Sözcü TV'de CHP'yi yerden yere vurdu.

"Bir binayı bile almayı beceremeyen partiye iktidarı teslim ederler mi" diyen İsmail Saymaz, ''Usule aykırı işlemler var tabi. Sen partisin. Sen niye aldığın binanın gerçek değerini tapuya yazmıyorsun. Akıl alır gibi değil. Ya bu CHP'liler çok saf ya da ikide bir kendi elleriyle tuzağa düşüyorlar. Anlamakta zorlanıyorum. Ya bir binayı bile usulüne uygun almayı becerememişler. Bir binayı bile almayı becerememişler.  Bir binayı bile almayı beceremeyen partiye iktidarı teslim ederler mi?'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading