banner2

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan yemin töreni açıklaması: Yalancılara inanmayınız

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 7'li koalisyonun 'Meclis Yemini' provokasyonuna karşı açıklama yaptı. Yapıcıoğlu, "Bu konudaki haberleri defalarca yalanlamamıza rağmen bu yalanı ve daha pek çok yalanı tekrarlayıp duran yalancılara inanmayınız. Sizleri aldatmaya çalışanlara kanmayınız." açıklamasında bulundu.

Gündem 27.05.2023, 11:51 27.05.2023, 12:09
Abone ol
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan yemin töreni açıklaması: Yalancılara inanmayınız

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, TBMM'deki yemin töreni ve muhalefetin son dönemdeki algı operasyonlarıyla ilgili açıklama yaptı. Zekeriya Yapıcıoğlu, "Günlerdir TBMM'deki yemin töreninde kriz çıkaracağımız yalanını tekrarlayıp duran zevata itibar etmeyiniz." dedi.

"YALANCILARA İNANMAYINIZ"

Yapıcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Asırlarca İslam'ın sancaktarlığını yapmış necip Milletimiz!

Günlerdir TBMM'deki yemin töreninde kriz çıkaracağımız yalanını tekrarlayıp duran zevata itibar etmeyiniz.

Bu konudaki haberleri defalarca yalanlamamıza rağmen bu yalanı ve daha pek çok yalanı tekrarlayıp duran yalancılara inanmayınız. Sizleri aldatmaya çalışanlara kanmayınız.

Peygamber Efendimiz (sav) buyurdularki: "Bizi aldatan bizden değildir."

Aldatmaya alışan, tekrar aldatır; onlara güvenip memleketin idaresini onlara teslim etmeyiniz.

Yüzleri kızarmayanlara 28 mayıs günü sandıkta öyle bir ders verelim ki ömür boyu unutamasınlar.

Yalanlarla, iftiralarla ülke idaresine talip olan kifayetsizler ülkeyi yönetemez. İcraatıyla tüm emperyalistleri rahatsız eden Sayın Erdoğan'ı tarihi bir farkla bir daha başkan yapmak için sandıklara gidelim

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!