Yandex Metrica

Has not been selected ne demek? Green Card başvuru sonucu nasıl, nereden öğrenilir 2024?

Has not been selected ne demek? Green Card başvuru sonucu nasıl, nereden öğrenilir 2024?

"Has not been selected" ifadesi, Green Card başvuru sonuçlarında gördüğünüz bir mesajdır ve başvurunuzun seçilmemiş olduğunu belirtir. Bu ifade, ABD'de yaşama ve çalışma hakkı kazanmak için yapılan Green Card başvurularının sonuçlarının duyurulduğu zamanlarda sıkça karşılaşılan bir durumdur. Başvuru sahipleri, bu mesajı gördüklerinde başvurularının kabul edilmediğini anlarlar ve başka seçenekleri araştırmaya başladılar. Peki, Has not been selected ne demek? Green Card başvuru sonucu nasıl, nereden öğrenilir 2024?

Gündem

14.05.2024, 20:30

2025 yılı Green Card başvuru sonuçlarının duyurulmasıyla birlikte birçok kişi sonuçlarını kontrol etmeye başladı. Ancak sonuçlarını inceleyen pek çok kişi, "Has not been selected" ifadesinin ne anlama geldiğini merak ediyor. Bu ifade, başvurunun seçilmediğini belirtir ve başvuru sahiplerine ABD'de yaşama ve çalışma hakkı kazanma şansının verilmediğini ifade eder. Bu durumda olan kişiler, alternatif seçenekleri araştırmaya başlarlar.  Peki, Has not been selected ne demek? Green Card başvuru sonucu nasıl, nereden öğrenilir 2024?

Katliam gibi kazada hayatını kaybeden 9 kişi toprağa verildi! Katliam gibi kazada hayatını kaybeden 9 kişi toprağa verildi! Haberi Görüntüle

HAS NOT BEEN SELECTED NE DEMEK?

Green Card başvuru sonuçlarını kontrol eden kişiler, sorgulama ekranında "has not been selected" ifadesiyle karşılaştıklarında, çekilişi kazanamadıklarını anlarlar. Bu ifade, Türkçeye "seçilmediniz" şeklinde çevrilebilir. Başvuruları kabul edilmeyen kişiler, ABD'de yaşama ve çalışma hakkı elde etme fırsatını kaybettiklerini anlayarak alternatif seçenekler üzerinde düşünmeye başlarlar.

Akbank hesaplarından para mı çekildi? Akbank'ta neler oldu 8 Mayıs? Akbank hesaplarından para mı çekildi? Akbank'ta neler oldu 8 Mayıs? Haberi Görüntüle

GREEN CARD BAŞVURU SONUCU NASIL, NEREDEN ÖĞRENİLİR 2024?

Green Card başvuru sonuçlarına ulaşmak için https://www.dvlottery.state.gov/ adresini ziyaret etmek mümkün. Ancak, ziyaretçilerin karşılaşacakları sayfada bir uyarı bulunmaktadır. Bu uyarı, sonraki sayfaya geçebilmek için "onay numarası, soyadı ve doğum tarihi" bilgilerinin eksiksiz bir şekilde doldurulmasını talep etmektedir. Bu bilgilerin doğru ve tam olarak girilmesi, başvuru sonuçlarını görüntülemek için gereklidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading