Yandex Metrica

Katliam gibi kazada hayatını kaybeden 9 kişi toprağa verildi!

Katliam gibi kazada hayatını kaybeden 9 kişi toprağa verildi!

Gaziantep'te dün meydana gelen kazada TIR ile minibüs çarpıştı. Meydana gelen kazada 9 kişi hayatını kaybetti 11 kişi yaralandı.  Kazada vefat edenlerin cenazeleri bugün toprağa verilirken hayatını kaybedenlerin 8'inin kadın olması dikkat çekti. 

Gündem

16.05.2024, 00:27

Dün Gaziantep'te meydana gelen katliam gibi kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Kazada hayatını kaybeden 9 kişi bugün kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Yerli savunmada yeni hamle! Çorum'a namlu fabrikası kurulacak: Temel atma töreni 22 Mayıs'ta Yerli savunmada yeni hamle! Çorum'a namlu fabrikası kurulacak: Temel atma... Haberi Görüntüle

İKİ ARAÇTA ŞARAMPOLE YUVARLANDI 

Kaza, Gaziantep’in İslahiye ilçesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolcu taşıyan minibüs ile tır çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç şarampole yuvarlandı.

Yine göğsümüz kabardı: Türk fizikçiye Almanya'dan büyük ödül! Yine göğsümüz kabardı: Türk fizikçiye Almanya'dan büyük ödül! Haberi Görüntüle

HAYATINI KAYBEDENLERDEN 8'İ KADIN

Feci kazada 9 kişi hayatını kaybederken 1'i ağır 11 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin 4'ünün öğrenci olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden 8'i kadın 9 kişinin cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

Hollanda Eurovision'dan neden diskalifiye edildi? Joost Klein İsrail'i protesto ettiği için mi diskalifiye edildi? Hollanda Eurovision'dan neden diskalifiye edildi? Joost Klein İsrail'i protesto ettiği... Haberi Görüntüle

BETON MİKSERİ SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

İslahiye-Hatay kara yolunun Ağabey mevkisinde dün Latif Örs idaresindeki minibüs ile Mehmet Göğüş yönetimindeki beton mikserinin çarpışması sonucu aralarında öğrencilerin de olduğu 9 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Beton mikseri sürücüsü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hayatlarını kaybeden Şükrü Sağlam (71) Sena Taşkın (18), Sıdıka Ümran Yıldırım (15), Elif Görmez (17), Rakibe Erinmez (32), Sultan Erinmez (18), Sude Çelik (18), Hatice Günen (44) ve Sibel Sağlam'ın (18) cenazeleri, İslahiye Devlet Hastanesi morgundan alınarak, ilk önce Yeşilyurt Mahalle merkezine getirilerek helallik alındı.

Daha sonra kırsal Yeşilyurt Mahalle Mezarlığına getirilen cenazeler için İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından öğle namazına müteakip cenaze namazı kıldırıldı.Törene cenaze yakınları ile Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile vefat eden öğrencilerin eğitim gördüğü İslahiye Anadolu Lisesi ile İslahiye Farabi Mesleki Teknik Lisesi'nden öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

 

 

24-25-26-27... yaşında olanlar dikkat: Başvuru için son 3 gün kaldı: Tek şart ehliyet 24-25-26-27... yaşında olanlar dikkat: Başvuru için son 3 gün kaldı:... Haberi Görüntüle

VALİLİKTEN KAZAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA 

Kaza ihbarının ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Gaziantep Valisi Kemal Çeber, yaptığı açıklamasında olay yerine seyir halinde olduklarını belirterek, "Şu an için elimize ulaşan bilgiye göre kazada 9 vatandaşımız hayatını kaybetti, 11 yaralımız var." dedi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading