Yandex Metrica

Sitede Ara

Gökhan Zan neden adaylıktan çekildi? TİP Gökhan Zan'ın Hatay adaylığını neden geri çekti? TİP Hatay Belediye Başkanı adayı kim olacak?

Gökhan Zan neden adaylıktan çekildi? TİP Gökhan Zan'ın Hatay adaylığını neden geri çekti? TİP Hatay Belediye Başkanı adayı kim olacak?

TİP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan omuştu. Çok konuşulan adaylığın ardından yeni bir gelişme yaşandı. TİP Gökhan Zan'ın Hatay adylığını geri çektiğini duyurdu. Peki Gökhan Zan neden adaylıktan çekildi? TİP Gökhan Zan'ın Hatay adaylığını neden geri çekti?

Gündem

31.03.2024, 23:07

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiğini açıkladı. Hatay'da Lütfü Savaş'ın CHP adayı olarak dayatılmasına tepki gösteren TİP son açıklaması ile kendi adayını adaylıktan geri çekti. Hatay'da TİP ile CHP ittifak mı yaptı soruları sorulurken beklenen açıklama geldi. 

Üsküdar-Samandıra Metrosu'nda teknik arıza! Seferler yapılamadı yolcular isyan etti Üsküdar-Samandıra Metrosu'nda teknik arıza! Seferler yapılamadı yolcular isyan etti Haberi Görüntüle

TİP GÖKHAN ZAN'IN ADAYLIĞINI NEDEN GERİ ÇEKTİ?

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Gökhan Zan'ın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını geri çektiklerini açıkladı. Adaylığın neden geri çekildiğine dair ise şu açıklama geldi; "Gökhan Zan'ın partimizin asla tasvip etmeyeceği ilişkilere girdiğine dair çeşitli iddialar tarafımıza ulaşmıştır. Gökhan Zan, söz konusu iddiaların kendisine yönelik bir kumpas olduğunu ve hukuki süreci başlatacağını partimize iletmiştir. Ancak, her ne kadar süreç hukuki mercilere taşınacak olsa da, en ufak bir şaibenin varlığına bile göz yummayacağımızı ve kumpas ve şantaj gibi yolları alışkanlık haline getirmiş olan düzen siyasetine olan kapanmaz mesafemizi hatırlatıyor, Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz."

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

GÖKHAN ZAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Türkiye işçi Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan yaşananlar üzerine İskenderun Adliyesi'ne giderek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gökhan Zan bir haftadır adaylıktan çekilmesi için tehdit ve şantaja maruz kaldığını belirtti.  Gökhan Zan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin adayı Lüftü Savaş adına yanına gelen kişilerce; adaylıktan çekilmesi yönünde kendisinin ve ailesinin tehdit edildiğini öne süren Gökhan Zan, sahte kayıtlarla itibarsızlaştırma yönünde şantajlara maruz kaldığını iddia etti. Şantaj ve tehditlere boyun eğmediğini dile getiren Zan, bugün adliyeye gelerek suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Hedefinden bir milim şaşmadığını aktaran Zan, Lütfü Savaş'ı eleştirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading