Yandex Metrica

Üsküdar-Samandıra Metrosu'nda teknik arıza! Seferler yapılamadı yolcular isyan etti

Üsküdar-Samandıra Metrosu'nda teknik arıza! Seferler yapılamadı yolcular isyan etti

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki teknik arıza nedeniyle seferler her iki yönde Altunizade’ye kadar yapılıyor. Günün ilk seferiyle başlayan arıza nedeniyle, Altunizade Metro istasyonuna gelen yolcular yoğunluk oluşturdu.

Gündem

03.05.2024, 17:09

Bir İstanbul klasiği haline gelmeye başlayan metrolardaki teknik arızalara bir yenisi daha eklendi. Bu kez Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndan arıza yaşandı ve seferler aksadı.

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki teknik arıza nedeniyle seferler her iki yönde Altunizade’ye kadar yapılıyor. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapıldı.

E- ticarette yeni dönem! Drone ile teslimat başlıyor E- ticarette yeni dönem! Drone ile teslimat başlıyor Haberi Görüntüle

''SEFERLER AKTARMALI YAPILIYOR''

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan duyuruda,şu ifadelere yer verildi;

"M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Altunizade istasyonundan aktarmalı olarak yapılmaktadır." 

A, A1, A2, M, B, B1 ehliyet alacaklar dikkat: Artık tedavi olmadan ehliyet alınmayacak A, A1, A2, M, B, B1 ehliyet alacaklar dikkat: Artık... Haberi Görüntüle

YOĞUNLUK OLUŞTU

Günün ilk seferiyle başlayan arıza nedeniyle, Altunizade Metro istasyonuna gelen yolcular yoğunluk oluşturdu. Samandıra ve Üsküdar yönünden gelen yolcular Altunizade istasyonunda trenlerden indirilerek güvenlik görevlileri tarafından karşı yönden gelen trenlere yönlendirildi.

Gelir gelmez kıyım yaptı! 'Bilecikli Targaryen' denilen CHP’li belediye başkanı 200 kişiyi işten çıkardı! Gelir gelmez kıyım yaptı! 'Bilecikli Targaryen' denilen CHP’li belediye başkanı... Haberi Görüntüle

İETT OTOBÜSLERİ KONULDU

Metro İstanbul, Üsküdar-Altunizade istasyonları arasına metro seferlerine ek olarak ücretsiz İETT otobüslerinin konulduğunu duyururken yolcular arızdan dolayı isyan etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading