Yandex Metrica

Fevzi Kardeseci kimdir? Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci neden öldü?

Fevzi Kardeseci kimdir? Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci neden öldü?

Bir zamanların popüler isimlerinden biri olan Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci'nin ABD'de hayatını kaybettiği bildirildi. Daha önce Yeşim Erçetin eşi Fevzi Kardeseci'nin kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek eşinden boşanacağını açıklamıştı. Yeşim Erçetin bu kez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kocası Fevzi Kardeseci'nin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

Gündem

19.05.2024, 08:25

Bir dönem şarkıcılık da yapan Yeşim Erçetin Fevzi Kardeseci ile dünya evine girdikten sonra ABD'nin Miami kentine yerleşmişti. Miami'de doğum koçluğu da yapan Yeşim Erçetin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yeşim Erçetin mesajında "Canım kocam gidişin çok ani oldu. Işıklarda uyu…" dedi. Ölüm haberi magazin gündeminde de sıkça konuşuşmaya başlandı. Fevzi Kardeseci kimdir? Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci neden öldü? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı. 

Kaçak işletmeye izin yok! Yeni halk plajları geliyor: Bakan Özhaseki duyurdu Kaçak işletmeye izin yok! Yeni halk plajları geliyor: Bakan Özhaseki... Haberi Görüntüle

FEVZİ KARDESECİ KİMDİR?

Fevzi Kardeseci bir zamanların medyatik ismi Yeşim Erçetin ile 2 yıl önce dünya evine girmişti. Çift Türkiye'den ayrılıp ABD'ye yerleşmişti. 

Evliliklerinin son zamanlarında Yeşim Erçetin eşinden boşanacağını açıklamıştı. Eşinden şiddet gördüğünü iddia eden Yeşim Erçetin darp edilmiş halini paylaşarak "Kafama vurdu, yüzümü cama çarptım. Sebep kumar. Arkadaşımın evine sığındım, boşanma davası açıyorum. Artık paylaşılabilecek bir olay. Zaten şiddettin her türlüsü olmamalı. Yaşadığım çok trajik bir hikâye. Evlendiğimden beri sorunlar yaşadık, üstesinden geldik. Çok severek evlendim. Talihsiz olaylar geldi arka arkaya" demişti. 

Eşinden boşanacağını açıklayan Yeşim Erçetin bu kez sosyal medya hesabından eşinin hayata gözlerini yumduğunu açıkladı.

Erçetin paylaşımında "Yeminimizi tuttuk iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik. Canım kocam gidişin çok ani oldu. Işıklarda uyu… Taziye için arayanlara teşekkür ederim. Acım çok büyük..." dedi.

O fay hattında hareketlenme başladı: Vatandaşlar önlemini alsın! Deprem an meselesi O fay hattında hareketlenme başladı: Vatandaşlar önlemini alsın! Deprem an... Haberi Görüntüle

FEVZİ KARDESECİ NEDEN ÖLDÜ?

Fevzi Kardeseci'nin ölüm nedenine dair internette detaylı bilgi yer almıyor. İddiaya göre Yeşim Erçetin eşinin cansız bedeni ile banyoda karşılaştı. Yeşim Erçetin eşinin vefat haberini sosyal medyadan duyurdu.

Alimler Birliği'nden Erdoğan'ın Gazze tutumuna övgü: 'Sultan Abdülhamid'i hatırlatıyor' Alimler Birliği'nden Erdoğan'ın Gazze tutumuna övgü: 'Sultan Abdülhamid'i hatırlatıyor' Haberi Görüntüle

YEŞİM ERÇETİN KİMDİR?

Yeşim Erçetin 2000-2003 yılları arasında şarkıcı Ozan Orhon ile yaptığı evlilik ile adını duyurdu. Çiftin bu ilişkiden Yağmur Lara adında bir kızı bulunuyor. Erçetin, daha sonra 2010’da Emre Matraş ile nikah masasına oturdu. Masal adında bir kızı bulunan ikili, 2015 yılında boşanmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Loading