Yandex Metrica

Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş yapıyor?

Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş yapıyor?

Yılmaz Erdoğan ile yeni bir ilişkiye yelken açtığını iddia eden Cansu Taşkın'ın bu açıklamasından kısa süre sonra kardeşi Elif Vurgun'unda ikilinin yakınlaştığı ana dair video paylaşıldı. Bu videonun ardından Yılmaz Erdoğan'ın Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a dava açacağı öğrenildi. Sosyal medyada hızla yayılan video sonrası Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş yapıyor? soruları ise gündeme geldi. İşte Elif Vurgun'ın hayatı ve biyografisi...

Gündem

28.04.2024, 19:51

Yılmaz Erdoğan ile uzun süredir birlikte olduğunu açıklayan Cansu Taşkın'ın iddası Yılmaz Erdoğan tarafından doğrulanmamıştı. Bunun üzerinine ikilinin yakınlaştığı ana dair video Cansu Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun'un sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerin ardından Elif Vurgun kimdir sorusu gündeme gelirken Yılmaz Erdoğan'ın abla kardeş hakkında yasal işlem başlatacağı öğrenildi. Yılmaz Erdoğan'ın görüntülerinin gizli çekilmesi ve paylaşılması nedeniyle Cansu Taşkın ve Elif Vurgun hakkında suç duyurusunda bulunacağı belirtildi. 

Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı Park Bo Ram neden öldü? Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı... Haberi Görüntüle

ELİF VURGUN KİMDİR?

Elif Vurgun sosyal medya fenomeni ve manken Cansu Taşkın'ın kız kardeşidir. Ablası gibi sosyal medyayı etkili kullanan Elif Vurgun'un on binlerce takipçisi bulunuyor. 

2001 yılında doğan Elif Vurgun kariyerinde bir süre şarkıcılık yapmıştır. 2022 yılında sözü ve müziği kendisine ait olan ilk şarkısı"Güm Güm" ile müzik listelerinde yer aldı. 

Elif Vurgun'un  söz ve beste yaptığı biliniyor. 

Sosyal medyada yayılan videonun ardından Yılmaz Erdoğan'ın Elif Vurgun ve ablası Cansu Taşkın hakkında suç duyurusunda bulunacağı iddia edildi. Yılmaz Erdoğan görüntülerin Elif Vurgun tarafından telefonla konuşur gibi yapılarak çekildiğini düşünüyor. Gizli çekilip paylaşıldığı iddiası ile iki isme dava açılacağı iddia edildi. 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading