Yandex Metrica

Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı Park Bo Ram neden öldü?

Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı Park Bo Ram neden öldü?

30 yaşındaki K-pop yıldızı Park Bo Ram, trajik bir şekilde bir arkadaşının evinde hayatını kaybetti. Park'ın arkadaşları, onu lavabonun üzerinde baygın halde buldu. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen genç şarkıcı kurtarılamadı. Bu üzücü olay, hayranlarını ve K-pop camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Peki, Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı Park Bo Ram neden öldü?

Gündem

03.05.2024, 08:31

K-Pop yıldızı Park Bo Ram, 30 yaşında hayatını kaybetti. 11 Nisan 2024 tarihinde bir arkadaşının evine giden şarkıcı, alkolü fazla kaçırdıktan sonra tuvalete gitti. Uzun süre tuvaletten çıkamayan şarkıcı, bilincini kaybetmiş halde bulundu. Yapılan müdahalelerin ardından hayatını kaybettiği belirlenen Bo Ram'ın ölüm nedeni araştırılırken otopsi de talep edildi. Peki, Park Bo Ram kimdir, kaç yaşında vefat etti? K-Pop yıldızı Park Bo Ram neden öldü?

ASELSAN'ın ERALP radarı uzayın derinliklerde buldu! Tam 700 kilometreden gördü ASELSAN'ın ERALP radarı uzayın derinliklerde buldu! Tam 700 kilometreden gördü Haberi Görüntüle

"11 NİSAN AKŞAMI ANİ BİR ŞEKİLDE ARAMIZDAN AYRILDI"

Xanadu Entertainment, Güney Kore'de 12 Nisan Cuma günü yaptığı açıklamayla, Park Bo Ram'ın ani ölümünü doğruladı. Ajans, "Park Bo Ram 11 Nisan akşamı ani bir şekilde aramızdan ayrıldı. Hayranlarına bu ani haberi verirken kalbimiz derinden sarsıldı. Cenaze töreni, şarkıcının ailesiyle yapılacak görüşme sonrasında planlanacak. Sanırım bu şarkıyı dinleyen birçok kişi, daha fazla egzersiz yapmaya, kilo vermeye ve diyet yapmaya motive oldu" dedi.

6 ilde MAHZEN-35 operasyonu: 6 suç örgütü çökertildi! 40 kişi yakalandı 6 ilde MAHZEN-35 operasyonu: 6 suç örgütü çökertildi! 40 kişi... Haberi Görüntüle

Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak üzere... Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak... Haberi Görüntüle

PARK BO RAM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VEFAT ETTİ?

Park Bo Ram, 1 Mart 1994 tarihinde Güney Kore'nin Chuncheon şehrinde doğdu. Bir büyük ve bir küçük erkek kardeşi vardı. Babası 2010 yılında vefat etti ve annesi 3 Ekim 2017'de bir hastalık sonucu hayatını kaybetti. Müzik kariyerine 7 Ağustos 2014 tarihinde "Beautiful" şarkısı ile adım attı. Aynı yıl Gaon Chart K-Pop Awards'ta yılın sanatçısı ödülünü kazandı ve ayrıca Mnet Asian Music Awards, Golden Disk Awards ve Melon Music Awards gibi prestijli ödüllerde yılın yeni sanatçısı adayı oldu.

5 Aralık 2017'de, Park Bo Ram'ın şarkıcı ve aktör Seo In-guk ile ilişkisi olduğu resmen doğrulandı. İkilinin 2015 yılından beri birlikte oldukları açıklandı.

Ancak, 23 Mayıs 2018'de, her iki şarkıcının da ajansları tarafından ilişkilerinin kısa bir süre önce sona erdiği doğrulandı. Bu açıklama, hayranları arasında büyük bir şaşkınlık ve üzüntüye neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading