Yandex Metrica

Sitede Ara

Elektrik ve doğalgaz ödemelerinde yeni dönem: Artık gelirinize göre ödeyeceksiniz!

Elektrik ve doğalgaz ödemelerinde yeni dönem: Artık gelirinize göre ödeyeceksiniz!

2023 Nisan ayında başlatılan, 25 metreküp doğalgaz desteği tamamen bitti. İddialara göre farklı gelir gruplarındaki vatandaşlar için doğalgaz ve elektrik faturaları değişiklik gösterecek.  

Ekonomi

09.05.2024, 18:22

2023 Nisan ayında başlatılan, 25 metreküpe denk gelen doğalgaz desteği geçtiğimiz günlerde sona erdi. Doğalgaz ve elektrik faturalarına zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, ABD merkezli Bloomberg, çarpıcı bir haberi paylaştı.

Habere göre gelir gruplarına göre doğalgaz ve elektrik faturalarının şekilleneceği, insanların gelir grubuna göre fatura ödemeleri konusunda çalışmalar yapıldığı belirtildi. 

Akaryakıtta yeni dönem! O tarihte tek fiyat dönemi başlıyor Akaryakıtta yeni dönem! O tarihte tek fiyat dönemi başlıyor Haberi Görüntüle

GELİR GRUBUNA GÖRE FATURA DEVRİ BAŞLIYOR

Bloomberg'e konuşan adı açıklanmayan yetkilinin ifadesine göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın bu konu hakkında uzun süredir çalıştığı vurgulandı.

Yetkili, düşük gelirli hanelere daha düşük faturalar sağlayarak destek vermeye hazırlandığını, uygulamanın gelir veya tüketim arttıkça enerji tarifelerinin kademli olarak artabileceğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading