Yandex Metrica

Akaryakıtta yeni dönem! O tarihte tek fiyat dönemi başlıyor

Akaryakıtta yeni dönem! O tarihte tek fiyat dönemi başlıyor

Resmi yetkililer, çok sayıda araç sahibini yakından ilgilendiren bir kararı duyurarak akaryakıtta tek fiyat dönemine geçiş için bir tarih belirledi. Fiyat karmaşasını önlemeyi amaçlayan bu karara göre, tek fiyat dönemi 15 Mayıs tarihinden itibaren başlayacak.

Ekonomi

07.05.2024, 15:56

İl il değişen akaryakıt fiyatlarında tek fiyat dönemine geçiş yapılacak. Araç sahiplerini kafası karıştıran fiyat farklarına son verilmesi için 15 Mayıs tarihi belirlendi. Bu karar resmi yetkililer tarafından duyuruldu.

Başvuran parayı alıyor! İŞKUR'dan 7 bin 900 TL destek ödemesi! İşte başvuru detayları... Başvuran parayı alıyor! İŞKUR'dan 7 bin 900 TL destek ödemesi!... Haberi Görüntüle

TEK FİYAT UYGULAMASI GELİYOR

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), katkılı motorin ve benzinde tek fiyat uygulanması kararı aldı. Bu yeni düzenleme, tüketicilerin yakıt alımlarında fiyat karmaşasını ortadan kaldırmayı hedefliyor.

EPDK'nın aldığı bu yeni kararla, katkılı motorin ve benzinde artık fiyat farkı olmayacak. Tek fiyat politikası, 15 Mayıs'ta resmen yürürlüğe girecek. Bu karar, Resmi Gazete'de de yayımlanarak resmiyet kazandı. EPDK'nın bu adımı, benzin istasyonlarında farklı yakıt seçenekleri arasında yaşanan fiyat farklılıklarını sonlandırmayı hedefliyor.

Maliye'den POS cihazlarına sıkı takip! 3 bin 662 kişi tespit edildi Maliye'den POS cihazlarına sıkı takip! 3 bin 662 kişi tespit... Haberi Görüntüle

TÜKETİCİ VE SATICILARIN İŞİNE GELECEK

EPDK'nın bu kararı, tüketicilerin ve yakıt satıcılarının işlerini kolaylaştıracak önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor. Tek fiyat uygulaması sayesinde, katkılı yakıt seçenekleri arasındaki fiyat farklılıkları ortadan kalkacak ve yakıt alımları daha şeffaf bir hal alacak.

Evde bakım maaşı alanlar dikkat: Bakanlık duyurdu: Ödemeler bugün hesaplarda Evde bakım maaşı alanlar dikkat: Bakanlık duyurdu: Ödemeler bugün hesaplarda Haberi Görüntüle

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İstanbul Avrupa Yakası'nda:

Benzine 43,92 TL,

Motorine 41,29 TL,

LPG'ye ise 20,85 TL ödeniyor.

İstanbul Anadolu Yakası'nda ise:

Benzin fiyatı 43,84 TL,

Motorin fiyatı 41,22 TL,

LPG ise 20,38 TL.

Ankara'da güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde:

Benzin: 44,84 TL,

Motorin: 42,23 TL,

LPG: 20,82 TL.

İzmir'de ise akaryakıt fiyatları şöyle:

Benzin: 45,11 TL,

Motorin: 42,48 TL,

LPG: 20,44 TL.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Ekonomi


Loading