Yandex Metrica

Sitede Ara

DHKP-C'ye açık destek: CHP'li Murat Bakan Şehit Savcı Kiraz'ın katilinin anma töreninde

DHKP-C'ye açık destek: CHP'li Murat Bakan Şehit Savcı Kiraz'ın katilinin anma töreninde

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katili terör örgütü DHKP-C üyesi Bahtiyar Doğruyol'u anma törenine katıldı.

Gündem

07.02.2024, 20:46

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katillerinden terör örgütü DHKP-C üyesi Bahtiyar Doğruyol'u anma törenine katıldığı ortaya çıktı. Bakan'ın daha önce de Fetullahçı Terör Örgütü'nün Türk Polis Teşkilatı aleyhine sosyal medyada yürüttüğü kampanyalarda işbirlikçi olduğu tespit edilmişti. 

Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Haberi Görüntüle

ANMA TÖRENİ ÜNİVERSİTEYİ KARIŞTIRDI

Terör örgütü üyesi bahtiyar Doğruyol için PKK ve işbirlikçisi gruplar Ankara Üniversitesi Dİl Tarih ve Coğrafya Fakültesi'nde anma töreni düzenlemek istemiş fakat milliyetçi öğrencilerin törene tepki göstermesi ile gruplar arasında kavga çıkmış ve üniversite karışmıştı. 


ANKARA ÜNİVERSİTESİ'NDE TERÖR ESTİRİYOR

DTCF’deki olayları organize eden Osman Gürsel Şahin isimli öğrenci görünümlü örgüt yandaşının ise okulda bu kadar rahat davranmasının ardında siyasi destek olduğu çok geçmeden ortaya çıkmıştı.

Okulda öğrenci görünümünde istediği gibi gezen, terör örgütlerinin propagandasını yapan Şahin’in kasten yaralamadan ve terör örgütü propagandası yapmak gibi pek çok suç kaydı da mevcut.

Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Son dakika: İYİ Parti'de üst düzey istifa! Akşener'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

OKULU BİLEREK UZATTI

DTCF’de terör estiren, güvenlik ve öğrencilere saldıran Osman Gürsel Şahin’in, terör propagandası faaliyetlerini yürütmek için okuldan mezun olmadığı, bilerek sınıf uzattığı da anlaşıldı.

Ticaret Bakanlığı Michael Jordan imzalı ayakkabı fiyatı ne kadar? Michael Jordan imzalı ayakkabı nereden, nasıl alınır? Ticaret Bakanlığı Michael Jordan imzalı ayakkabı fiyatı ne kadar? Michael... Haberi Görüntüle

TERÖR PROPAGANDACISININ ARKASINDAN MURAT BAKAN ÇIKTI

MLKP terör örgütünün propagandasını yapma suçundan da kaydı bulunan sözde DTCF öğrencisi Şahin’in en büyük destekçisinin ise Murat Bakan olduğu ortaya çıktı.

Okulda terörist Bahtiyar Doğruyol için yapılan anma törenini organize eden ve okulun içinde her tarafa teröristin fotoğraflarını asan şahsın başı sıkıştıkça CHP’li vekilleri aradığı anlaşıldı.

Bakan’ın, öğrenci görünümlü provokatörü sık sık üniversitede ziyaret etmesi ve düzenlediği eylemlere bizzat katılması okuldaki öğrencilerin de tepkisini çekmişti.

Antalya'da teleferik neden düştü? Teleferik kazası neden, nasıl meydana geldi? Antalya'da teleferik neden düştü? Teleferik kazası neden, nasıl meydana geldi? Haberi Görüntüle

OKULDAN ATILMASINI CHP ENGELLİYOR

DTCF’de yaptığı terör propagandası yüzünden defalarca okul yönetimi tarafından hakkında soruşturma açılan öğrenci görünümündeki provokatörün okuldan atılmasını ise her defasında CHP’li milletvekilleri önlemiş.

Terörist Bahtiyar Doğruyol’un anma töreni esnasında karışan DTCF’ye gelen CHP milletvekilleri Murat Bakan ve Murat Emir, fakülte dekanının odasını basarak Şehit Savcı Kiraz’ın katili için anma töreni düzenleyen gruba yapılan müdahalenin durdurulması için üniversite yetkililerini tehdit etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading