Yandex Metrica

Antalya'da teleferik neden düştü? Teleferik kazası neden, nasıl meydana geldi?

Antalya'da teleferik neden düştü? Teleferik kazası neden, nasıl meydana geldi?

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde faalşyette olan Tünektepe Teleferik Tesisi'nde meydana gelen kaza yürekleri ağızlara getirdi. Alınan bilgilere göre bir teleferik kabini parlandı ve içindekiler metrelerce yüksekten yere düştü. Kazara 1 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi yaralndı. Teleferikte mahsur kalan yüzlerce kişi de kurtarma ekiplerince kurtarıldı. Peki Antalya'da teleferik neden düştü? Teleferik kazası neden, nasıl meydana geldi?

Gündem

21.04.2024, 20:19

Antalya Konyaaltı'nda yaşanan korkunç kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Tünektepe Teleferik Tesisi'nde faaliyette olan teleferik direklerinden biri 17.48'de devrildi. Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve kurtarma ekibi sevk edildi. Alınan ilk bilgilere göre olayda 1 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

THY'den evcil hayvanı olanları sevindirecek hizmet: İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge kurulacak THY'den evcil hayvanı olanları sevindirecek hizmet: İstanbul Havalimanı'nda Pet Lounge... Haberi Görüntüle

ANTALYA'DA TELEFERİK NEDEN DÜŞTÜ?

Antalya'da teleferik kazasının nedeni henüz resmi olarak açıklanmadı. Tünektepe Teleferik Tesisi'ndeki direklerden biri dervrildi. Kabin de bu direğe çarptı ve havadayken parçalandı.  Parçalanan kabinde 1 kişi hayatını kaybederken 2'si çocuk 7 kişi de yaralandı. 

Necmettin Erbakan Akyüz kimdir? Altın madalyası geri mi alınacak? Necmettin Erbakan Akyüz kimdir? Altın madalyası geri mi alınacak? Haberi Görüntüle

TELEFERİK KAZASI NASIL ODU?

Tünektepe Teleferik Tesisi'nde direklerden birisi henüz belirlenemeyen nedenle devrildi. Devrilen teleferik direğine kabin çarptı. Parçalanan kabinde bulunanlar metrelerce yüksekten yere düştü. Olayda 1 kişi öldü 7 kişi yaralandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu Haberi Görüntüle

KURTARMA EKİPLERİ ÇALIŞIYOR

AFAD Başkanı Okay Memiş açıklamasında  "Çalışmalarımız aralıksız sürdürülmektedir. Şu ana kadar asılı kalan kabinlerden 16 kabinde 128 vatandaşımızın tahliyesini gerçekleştirmiş olduk. 8 kabinde 43 vatandaşımızın tahliye işlemleri devam ediyor.Bu tahliye işlemlerini 4 helikopterle sürdürüyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading