Yandex Metrica

Tolga Daşkıran tutuklandı mı, neden? Tolga Daşkıran hapse mi girecek?

Tolga Daşkıran tutuklandı mı, neden? Tolga Daşkıran hapse mi girecek?

Eskişehir'de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu bir kişi, kavgayı ayırmaya çalışırken bıçakladığı gerekçesiyle yargılandığı davada 5 yıl hapis cezası aldı. Hüseyin Şahin ve Tolga Daşkıran adlı kişiler ise teslim olurken Daşkıran, "Tam da hayatımın güzel noktasındaydım, inşallah çıkınca da hayatıma devam ederim." şeklinde konuştu. Peki, Tolga Daşkıran tutuklandı mı, neden? Tolga Daşkıran hapse mi girecek?  

Gündem

02.05.2024, 18:09

Eskişehir'de, eşini ve kızını bıçakla yaralayan bir Afganistan vatandaşı, kavgayı ayırmaya çalışırken bıçakladığı gerekçesiyle yargılandığı davada aldığı 5 yıl hapis cezası onaylanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin, Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.  Peki, Tolga Daşkıran tutuklandı mı, neden? Tolga Daşkıran hapse mi girecek?

Şahane Hayatım dizisi bitiyor mu, final ne zaman? ŞahaneHayatım dizisi neden bitiyor? Şahane Hayatım dizisi bitiyor mu, final ne zaman? ŞahaneHayatım dizisi... Haberi Görüntüle

TOLGA DAŞKIRAN TUTUKLANDI MI, NEDEN?

5 Şubat 2022 tarihinde Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi'nde yaşanan olayda, Afganistan vatandaşı Abdulkadir Ahmadi, eşi Shannaz Nazari ve kızı Nasimgül Ahmadi'yi bıçakladı. Bu esnada olaya tanıklık eden Tolga Daşkıran ve arkadaşı Hüseyin Şahin müdahale etti.

Abdulkadir Ahmadi, müdahale sırasında Hüseyin Şahin'i bıçaklayarak yaraladı, kendisi de Tolga Daşkıran tarafından bıçaklandı. Soruşturmanın ardından tutuklanan ve daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Tolga Daşkıran, 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan haksız tahrik ve iyi hal indirimiyle 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Harry Potter Kalesi mi vuruldu? Rusya neden Harry Potter Kalesi'ni vurdu? Harry Potter Kalesi mi vuruldu? Rusya neden Harry Potter Kalesi'ni... Haberi Görüntüle

TOLGA DAŞKIRAN HAPSE Mİ GİRECEK?

Mahkeme heyeti, 13 Temmuz 2023 tarihinde yapılan itiraza rağmen Tolga Daşkıran'a verilen 5 yıllık hapis cezasını onadı. Ayrıca, sanık Abdulkadir Ahmadi, eşini kasten öldürmeye teşebbüs suçundan iyi hal indirimiyle 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılırken, Daşkıran'ın arkadaşı Hüseyin Şahin ise 3 yıl 4 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin, kararın ardından aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte Eskişehir Adliyesi'ne gelerek gazetecilerin sorularını yanıtladılar. Daşkıran, yaşanan olayda kadınlara zarar gelmemesi için insanlık görevlerini yerine getirdiklerini düşündüğünü belirterek, "Arkadaşlarımla birlikte insanlık görevimizi yaptığımızı düşünüyorum, gerisi Türk adaletine kalmıştır. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Üzüldüm, tam da hayatımın güzel noktasındaydım, inşallah çıkınca da hayatıma devam ederim. En kısa sürede çıkmamı temenni ediyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading