Yandex Metrica

Sitede Ara

Ticaret Bakanlığı Michael Jordan imzalı ayakkabı fiyatı ne kadar? Michael Jordan imzalı ayakkabı nereden, nasıl alınır?

Ticaret Bakanlığı Michael Jordan imzalı ayakkabı fiyatı ne kadar? Michael Jordan imzalı ayakkabı nereden, nasıl alınır?

Pek çok basketbol otoritesi tarafından dünyanın en iyi basketbolcusu olarak gösterilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı ayakkabılar Ticaret Bakanlığı tarafından açık artırma ile satışa çıkartılıyor. Koleksiyonerlerin ilgi gösterdiği ayakkabıların ihale fiyatı ise dudak uçuklattı. İhaleye katılmak isteyenler Ticaret Bakanlığı Michael Jordan imzalı ayakkabı fiyatı ne kadar? Michael Jordan imzalı ayakkabı nereden, nasıl alınır? sorularını sormaya başladı.

Gündem

01.05.2024, 00:02

Ticaret Bakanlığı zaman zaman gümrükte yer alan eşyaları açık artırma ile satışa çıkartıyor. ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabı ise ihalelerin yeni gözdesi olacak. Mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen 3 ayakkabı yeni sahibini bekkliyor. 

Terör kökünden ortadan kaldırılacak! Erdoğan'ın Irak ziyareti sırasında kritik isim Ankara'yı ziyaret edecek! Terör kökünden ortadan kaldırılacak! Erdoğan'ın Irak ziyareti sırasında kritik isim... Haberi Görüntüle

TİCARET BAKANLIĞI MİCHAEL JORDAN İMZALI AYAKKABI FİYATI NE KADAR?

ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabı 5 milyon liraya satışa çıktı. Ticaret Bakanlığı’nın e-ihale usulüyle satışa çıkartılan ayakkabılar çok konuşuldu. Michael Jordan’ın imzasını taşıdığı belirtilen 3 çift spor ayakkabı, 15 Nisan’da ihaleye çıkartıldı. Ancak ihalede teklif veren olmadı. 19 Nisan'da sona eren ihale için aynı gün bakanlık yeniden ihaleye çıktı.  Ticaret Bakanlığı’nın Mersin Tasfiye İşletme Müdürlüğü’ne (TİM) ait 2 Numaralı Tasfiye Ambarı’nda bulunan ayakkabıların satış bedeli olarak 5 milyon TL belirlendi. 

Fenerbahçe-Beşiktaş ile berabere kalırsa-yenilirse Galatasaray Şampiyon olur mu? Galatasaray ile puan farkı kaça çıkar? Fenerbahçe-Beşiktaş ile berabere kalırsa-yenilirse Galatasaray Şampiyon olur mu? Galatasaray ile... Haberi Görüntüle

MİCHAEL JORDAN İMZALI AYAKKABI NEREDEN NASIL ALINIR?

Ayakkabılar almak için ihaleye katılmak isteyenlerden 100 bin lira teminat bedeli isteniyor. Ayakkabılar ihale ile satışa çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading