Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede

Yerel seçimlerin ardından önceki gün ilk kez toplanan MKYK'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli mesajlar verdi. Toplantıda kurmaaylarına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Kimse layüsel (hesap sorulamaz) değil, büyük değişim kongrede olacak” dediği öğrenildi. Erdoğan’ın kongre sürecini başlatması için de 22 Mayıs’ta yapılacak MKYK’ya işaret ediliyor.

Gündem

20.04.2024, 07:48

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan AK Parti'de büyük bir değişim kapıda. Yerel seçimlerin arından ilk kez toplanan AK Parti MKYK toplantısında kurmaylarına seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dikkat çeken mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki AK Parti MKYK toplantısı yerel seçimlerin ardından ilk kez önceki gün parti genel merkezinde yapıldı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının açılışında Erdoğan yerel seçimlere yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş kameraları görünce şova başladı polislere bağırdı TİP Genel Başkanı Erkan Baş kameraları görünce şova başladı polislere... Haberi Görüntüle

''YENİLE YENİLE BURALARA GELDİK NE YAPACAĞIMIZI İYİ BİLİYORUZ''

Kulislerde konuşulana göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmaylarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Biz yenile yenile bugünlere geldik; buralara yoktan geldik. O nedenle bundan sonrasında ne yapacağımızı da iyi biliyoruz. Bunu kendi usullerimize göre yapacağız. Burası sıradan bir parti değil. Bu partinin her mensubu Erdemliler Hareketi’ni iyi anlamalıdır. Seçimin sonucu belli. 31 Mart’ta vatandaşımız bize çok güçlü bir mesaj vermiştir. Mesajı aldık. Bunu her yönüyle anlamak, dinlemek ve gereğini yapmak zorundayız” 

Bayraktar TB3 bir test uçuşunu daha geride bıraktı: Toplam uçuş 272 saate ulaştı Bayraktar TB3 bir test uçuşunu daha geride bıraktı: Toplam uçuş... Haberi Görüntüle

''BÜYÜK DEĞİŞİM KONGREDE OLACAK''

Parti yönetiminde değişim sinyali veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” ifadelerini kullandı.

Yine kulislerde konuşulana göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarının satır aralarında verdiği mesajlar kongre öncesi partinin A takımı olarak adlandırılan MYK’da sınırlı bir değişik yapabileceği şeklinde.

Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret Gazi Meclis 104 yaşında! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan... Haberi Görüntüle

MYK'DA SINIRLI DEĞİŞİKLİK

Edinilen bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncelikle MYK’da sınırlı bir değişiklik yaparak olağan kongre sürecini başlatabileceği ardından da kongrede büyük değişimi gerçekleştirebileceği değerlendiriliyor. Kongre sürecinin başlatılması için 22 Mayıs’ta yapılacak MKYK toplantısına dikkat ediliyor.

Son dakika... Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın küstah paylaşımına tepki: 'Ciddiyetsiz ve seviyesiz' Son dakika... Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın küstah paylaşımına... Haberi Görüntüle

FAHİŞ FİYATLAR VE RANDEVU SİSTEMİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantıda zincir marketlerdeki fahiş fiyatları ve hastane randevu sistemindeki aksaklıklarla ilgili özel olarak çalışılmasını istediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading