Yandex Metrica

İstanbul'un göbeğinde komando bıçaklı dehşet: Hiç tanımadığı adamı vahşice katletti

İstanbul'un göbeğinde komando bıçaklı dehşet: Hiç tanımadığı adamı vahşice katletti

İstanbul Büyükçekmece’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen korkunç olayda Yıldıray Koç isimli kişi, hiç tanımadığı Azad M. tarafından komando bıçağıyla vahşice katledildi. Polis tarafından yakalanıp, suçunu itiraf eden Azad M., verdiği ifadede “Yolda zor yürüyen alkollü bir kişi gördüm. Daha önceden hiç tanımıyorum. Bu halinden dolayı ona sinirlendim. Olayı gerçekleştirdim.” dedi. Saldırgan, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

14.05.2024, 11:04

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde 27 Nisan akşamı korkunç bir olay yaşandı. Komando bıçağıyla dehşet saçan bir vatandaş, hiç tanımadığı kişiyi alkollü olduğu için öldürmüş.

Büyükçekmece, Ulus Mahallesinde akşam saatlerinde meydana gelen korkunç olayda Yıldıray Koç, sokakta ağır yaralı halde bulunarak hastaneye kaldırıldı. Yıldıray Koç, tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Robert Fico öldü mü, neden suikaste uğradı? Robert Fico öldü mü, neden suikaste uğradı? Haberi Görüntüle

''KANLAR İÇİNDE BULDUK''

emniyetin olayla ilgili yaptığı çalışmasında Yıldıray Koç’un kardeşi Y.K.'nin polise verdiği ifadede "Yıldıray, beni arayarak çok kötü olduğunu hemen yanına gitmemi istedi. Hemen yanına gittiğimde onu sokakta kanlar içinde bulduk. Hastaneye kaldırdık, ancak kurtulamadı. Eşinden bir süre önce ayrılmıştı. Ara sıra alkol alırdı" dediği öğrenildi.

Ele geçirilenler tek tek sıralandı! PKK'lıların 4 odalı mağarasına baskın! Ele geçirilenler tek tek sıralandı! PKK'lıların 4 odalı mağarasına baskın! Haberi Görüntüle

KATİLİN İZİ BULUNDU

Cinayetin işlendiği bölgedeki kameraları tek tek inceleyen polis, katilin izini buldu. Güvenlik kamera görüntülerinde yolda sendeleyerek yürüyen Yıldıray Koç’un peşinden şüphelinin karanlık sokağa girdiği ve bir süre sonra koşarak uzaklaştığı görüldü. Katilin üzerinde beyaz ayakkabı, siyah kapüşonlu polar ve siyah eşofman olduğu da görüldü. Polis bu görüntülerin izini sürerek kısa sürede katilin kimliğini tespit etti.

Yıldırım düşmesi sonucu yaralanan askerden kahreden haber Yıldırım düşmesi sonucu yaralanan askerden kahreden haber Haberi Görüntüle

"ALKOLLÜ OLDUĞU İÇİN CEZALANDIRMAK İSTEEDİM"

Emniyet güçleri, cinayetin işlendiği olaydan 1 gün sonra şüpheliyi Büyükçekmece’de düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğünde sorguya alınan katil, ifadesinde suçunu itiraf etti. Şüpheli Azad M. ifadesinde şunları kaydetti;

"Yolda alkollü olduğu için sendeleyerek güçlükle yürüyen bir kişi gördüm. Daha önceden hiç tanımıyorum. Bir süre onu takip ettim. Bu durumda olduğu için ona sinirlendim. Karanlık bir sokağa girdiğinde arkasından yaklaşarak onu bıçaklayarak cezalandırdım. Sonrasında oradan hemen kaçtım. Amacım öldürmek değildi yaralamaktı" 

2024 Eurovision ne zaman, hangi tarihte? Eurovision 2024 hangi kanaldan izlenir? 2024 Eurovision ne zaman, hangi tarihte? Eurovision 2024 hangi kanaldan... Haberi Görüntüle

TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayda kullanılan komando bıçağı ve şüphelinin olay günü giydiği kıyafetler Azad M.’nin gösterdiği yerde ele geçirildi. Şüpheli Azad M. işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading