Yandex Metrica

TİP Genel Başkanı Erkan Baş kameraları görünce şova başladı polislere bağırdı

1 Mayıs için yürüyüş yapan TİP üyeleri ile polis arasında kısa bir süreli bir tartışma çıktı. Çıkan tartışmada TİP Genel Başkan Erkan Baş, 'Ne bağırıyorsun, bağırma, sus' diyerek polislere bağırdı. 

Gündem

15.05.2024, 23:17

Bugün 1 Mayıs işçi ve emekçinin bayramı. 1 Mayıs dünyanın her yerinde büyük bir coşku ile kutlanıyor. Ancak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, İstanbul'da gergin geçiyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünce Taksim Meydanı çevresi ile İstiklal Caddesi'ne çıkan sokaklar ve caddeler ile kentin birçok noktasında yoğun güvenlik önlemi alındı.

Toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılmasına izin verilmeyen Taksim'e yürümek isteyen grupları da polis engelledi.

Taksim'e çıkan tüm yollar kapatılırken polis geçişlere izin vermiyor.

Haluk Levent, Filistinlilerin sesi oldu BM toplantısında İsrail'e verdi veriştirdi Haluk Levent, Filistinlilerin sesi oldu BM toplantısında İsrail'e verdi veriştirdi Haberi Görüntüle

20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ara sokaklardan İstiklal Caddesi'ne geçip Taksim Meydanı'na çıkmak isteyen bazı gruplara izin verilmezken, polis yürümekte ısrar eden farklı gruplardan 20 kişiyi gözaltına aldı.

Halkın Kurtuluş Partisi üyesi bir grup, taşıdıkları çeşitli pankartlar ve flamalarla sloganlar atarak Beşiktaş'ın ara sokaklarından Barbaros Bulvarı'na çıkmak istedi.

Çevik kuvvet ekipleri, bulvara çıkışlarına izin vermediği gruba müdahalede bulunarak, yaklaşık 20 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltı otobüslerine bindirilen HKP üyeleri, emniyete götürüldü.

24 Mayıs Beşiktaş Dimash Qudaibergen konseri saat kaçta başlayacak? 24 Mayıs Beşiktaş Dimash Qudaibergen konseri saat kaçta başlayacak? Haberi Görüntüle

TAKSİM'E YÜRÜMEK İSTEYENLERE MÜDAHALE

Şişli Darülaceze Caddesi'nde toplanan bir grup, trafiği kapatarak Taksim'e yürümek istedi. Slogan atan gruba müdahale eden polis ekipleri, 11 kişiyi gözaltına aldı.

Polis, Kurtuluş'ta slogan atarak Taksim'e yürümek isteyen Umut-Sen üyelerine de müdahale etti. Ekipler, 13 kişiyi gözaltına alarak, emniyete götürdü.

Evdeki Saat konseri bedava mı, nerede olacak 19 Mayıs? Evdeki Saat konseri bedava mı, nerede olacak 19 Mayıs? Haberi Görüntüle

SENDİKALAR SARAÇHANE'DE TOPLANDI

İstanbul’da 1 Mayıs gerilime sahne olurken Saraçhane Meydanı’nda erken saatlerde güvenlik önlemi alındı. Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu öncülüğünde çok sayıda siyasi parti üyesi de meydanda toplandı. Daha önce Taksim'e gideceklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da alana geldi. Alana gelenler arasında TİP Genel Başkanı Erkan Baş da vardı.

Afrika'da Emine Erdoğan'a kanserle mücadele teşekkürü: Sizi çok seviyoruz kıymetli anne Afrika'da Emine Erdoğan'a kanserle mücadele teşekkürü: Sizi çok seviyoruz kıymetli... Haberi Görüntüle

ERKAN BAŞ'TAN POLİSE: BAĞIRMA SUS

Erkan Baş ve beraberindeki grupla polisler arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Erkan Baş, söz konusu görüntülerde polislere dönerek ''Ne bağırıyorsun, bağırma, sus'' diyerek bağırdı. Zor şartlar altında görevini icra etmeye çalışan polis memuruna "Ne bağırıyorsun" diye provoke etmeye çalışan Erken Baş'a, "Sana bağıran kim?" cevabı verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading