Yandex Metrica

CHP'den PKK'ya rüşvet: DEM desteği için Kandil'e 100 milyon dolar aktarıldı: İşte isim isim, detay detay kirli ağ

CHP'den PKK'ya rüşvet: DEM desteği için Kandil'e 100 milyon dolar aktarıldı: İşte isim isim, detay detay kirli ağ

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak seçimlere doğru hızla ilerlerken CHP kanadında kirli pazarlıklar, ittifaklar ve para ilişkileri gündeme oturdu. Ayrıca İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kandil'in siyasi uzantısı DEM Parti ile yaptığı anlaşmaların detayları ortaya çıktı. İşte isim isim, detay detay, CHP ve DEM Parti arasında gerçekleşen kirli iş birliği...

Gündem

09.04.2024, 11:14

Türkiye 31 Mart saat 07:00'da başlayacak ve 16:00'da sona erecek yerel seçim ile birlikte 5 yıl boyunca belediye başkanlığı hizmeti verecek isimleri seçmeye hazırlanıyor. Türkiye böylesine kritik bir sürece girerken kirli pazarlık ve ittifakların da ardı arkası kesilmedi. Ve yine başrolde CHP'li Bakan Ekrem İmamoğlu yer aldı.

Erdoğan, Irak Başbakanı ile arasında geçen diyaloğu ilk kez anlattı! Telefonum çaldı ve  Irak Başbakanı gördü ve sordu: Kim bu? Erdoğan, Irak Başbakanı ile arasında geçen diyaloğu ilk kez anlattı!... Haberi Görüntüle

HER DETAY AYRI SKANDAL

 "Kent Uzlaşısı" adı altında terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti ile ittifak yapan CHP, Türk halkının büyük tepkisine neden oldu. Öte yandan Kandil ile el sıkışan CHP ile ilgili gelen yeni detaylar şoke etti.

Bayram tatilinin acı bilançosu belli oldu! Bakan Yerlikaya rakamlarla duyurdu Bayram tatilinin acı bilançosu belli oldu! Bakan Yerlikaya rakamlarla duyurdu Haberi Görüntüle

TÜRKİYE SEÇİMLERİNE AVRUPA VE KANDİL'DEN MÜDAHALE

Ekrem İmamoğlu'nun DEM Parti desteğini almak için hem terör örgütünün siyasi uzantısı ile hem de Avrupa'daki Kandil yöneticileri ile temaslarda bulunduğu ortaya çıktı. DEM desteği için terör destekçileri ile görüşüldü. Yüklü miktarda paralar verilerek uzlaşıldı.

MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü MİT Başkanı İbrahim Kalın ABD'li mevkidaşı ile görüştü Haberi Görüntüle

CHP'DEN PKK'YA RÜŞVET

İstanbul'da DEM Parti desteğini almak için türlü taklalar atan CHP'li başkan Ekrem İmamoğlu, hem terör örgütünün siyasi uzantısı ile hem de Avrupa'daki Kandil yöneticileri ile temaslarda bulunduğu ortaya çıktı. DEM desteği için terör destekçileri ile bir arayan gelen CHP ile yüklü miktarda para verdi.

Çöl tozu İstanbul'a ne zaman gelecek? İstanbul'da çamur yağacak mı? Çöl tozu İstanbul'a ne zaman gelecek? İstanbul'da çamur yağacak mı? Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU- DEM- KANDİL HATTI DEŞİFRE OLDU!

CHP'deki skanldalı deşifre eden Kuşçubaşı Eşref isimli X hesabı kirli ittifakı resmen gözler önüne serdi.

İşte skandalı ortaya çıkaran tweet dizisi; 

Türkiye’deki seçimlere Avrupa ve Kandil’den müdahale. 

Tüm süreci adım adım isim isim deşifre edeceğiz. 

Önce kim kimdir onlara bakalım? 

Resul Emrah Şahan kimdir? Murat Ongun ile beraber tüm operasyonel işleri yöneten özellikle para konularını koordine eden kişi Ekrem İmamoğlu’na en yakın ve ismi en az duyulan kişilerden biri. Yaptığı faaliyetlerden dolayı CHP’nin Şişli Belediye Başkan Adayı yapıldı ve kesin kazanılacak bir yer olması hasebiyle de koruma kalkanı içine alındı.

Şehmus Azad Barış kimdir? PKK terör örgütünün legal yöneticilerinden, HDP’nin Propaganda’dan Sorumlu Eş Genel Başkanı Yardımcısı, DEM Parti’nin araştırma sorumlusu. 

Mahir Polat kimdir? Ekrem İmamoğlu’nun dar kadrosundan aynı zamanda Fatih Belediye Başkan adayı. Aralık 2023’ün başında birkaç kere Ekrem İmamoğlu, Mahir Polat ve Resul Emrah Şahan özel toplantılar geçekleştirmiş. Bu görüşmelerde kim olduğu bilinmeyen ve Brüksel’de yaşayan birine kriptolu şekilde aktarılmış.

Bu görüşmelerin ardından 8 Aralık 2023’te HDP’li yönetici Azad Barış ve Resul Emrah Şahan, Barbaros Bulvarı’nda Boğaz manzaralı bir otelde saatlerce görüşmüşler. İnkar etmesinler edemezler

23 Nisan Manuş Baba Sancaktepe konseri saat kaçta başlayacak? Manuş Baba konseri nerede? 23 Nisan Manuş Baba Sancaktepe konseri saat kaçta başlayacak? Manuş... Haberi Görüntüle

BOĞAZ MANZARALI OTELDE SAATLERCE GÖRÜŞTÜLER

Görüşme sırasında ikili İstanbul seçimlerinde nasıl ortak hareket edebileceklerini detaylıca konuşmuşlar, ikisi de yazılı olarak her şeyi kendi taraflarına aktarmış. Görüşme sırasında Resul Emrah Şahan, Azad Barış’a yüklü miktarda Avro cinsinden bir para teslim etmiş, bunu Şahan tarafı biliyor ama DEM Parti tarafının bu paradan haberi yok. 

Görüşmeden sonra Azad Barış, DEM Parti Meclis Üyesi ve Van vekili Tayip Temel’e tüm görüşmeyi detaylıca aktarmış. Tek bir kısım hariç… Aldığı yüklü miktarda para konusunda hiçbir cümle kurmamış.

BİLSEM BİLSEM "Bireysel Degerlendirme Randevunuz Olusturulacaktir" ne demek? BİLSEM sınav sonucu... Haberi Görüntüle

DEM'İ İKNA PARASI!

Çünkü o para ve sonrasında verilecek paralar Azad Barış’ın DEM’i ikna etmesi için şahsına verilmiş Avrolar. 

Bu görüşmeden birkaç gün sonra Azad Barış ve Resul Emrah Şahan 10 Aralık 2023’te bu seferde Caddebostan’da bir araya gelmişler.

Görüşmede Resul Emrah Şahan, Azad Barış’a DEM Parti’nin ikna edilmesi için her türlü isteklerinin yerine getirileceğini söylemiş. Bu görüşmenin ardından Azad Barış hem Tayip Temel ile hem de DEM Parti Tunceli vekili ve Örgütlenmeden Sorumlu eş Genel Başkan Yardımcısı Alican Önlü ile detaylı görüşmeler gerçekleştirmiş.

Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi geliyor? Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DAN KUZEY IRAK'A UZANAN İTTİFAK

Yine Azad Barış, DEP’li Orhan Doğan’ın kızı Dicle Doğan Gökçe ile görüşmüş, Dicle Doğan da o gün içinde Brüksel’de yaşayan kimliği belli olmayan 2 farklı kişi ile ve Kuzey Irak’ta bulunduğu düşünülen 1 kişi ile görüşmüş, görüşmeler uygulama üzerinden sesli şekilde yapılmış. Ne konuştukları bilinmiyor. Toplantıdan birkaç gün sonra Resul Emrah Şahan ve Mahir Polat özel bir görüşme gerçekleştirmişler. Mahir Polat Resul Emrah Şahan’a “Başkan Bey bu konuda kararlı gerekirse Avrupa’ya gidilip pazarlık yapılsın” dediğini söylemiş.

Başkan Bey’den kasıt Ekrem İmamoğlu, Brüksel’de görüşülmesi planlanan kişiyse PKK’nın Avrupa Sorumlularından RK. 

19 Aralık 2023’te Tayip Temel ve Azad Barış tekrar konuşmuşlar Tayip Temel o görüşmede İstanbul için ilk defa KENT UZLAŞISI kavramını kullanmış

Ocak ayından Şubat ayının hemen başına kadar Resul Emrah Şahan ve Azad Barış defalarca yüz yüze 20’den fazla, özel yazışma uygulamaları aracılığı ile 100’den fazla kez görüşmeye devam etmişler, iki taraf da görüşmeleri kendi taraflarına detayları ile rapor etmişler.

Bu görüşmelerden sonra Başkan Bey’in isteği ve finansmanı ile Başkan Bey’den kasıt Eİ, DEM’li Tayyip Temel, Mehmet Rüştü Tiryaki, Hakkı Saruhan Oruç 04 Şubat 2024 tarihinde Brüksel’e gitmişler ve orada PKK’nın Avrupa Temsilcileriyle görüşmüşler.

İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı kayıt altına aldı' İletişim Başkanı Altun: 'Kanıt, İsrail'in işlediği savaş suçunu ve soykırımı... Haberi Görüntüle

"BAŞKAN BEY İMAMOĞLU AVRUPA'YA GİDİP PAZARLIK YAPILSIN DEDİ"

Görüşmede Başak Demirtaş’ın adaylıktan çektirilmesi gerektiğine dair talimatı RK’dan almışlar aynı gün 20 milyon dolar değerindeki bitcoin RK’nın bildirdiği bir cüzdana aktarılmış, görüşmelerden anlaşılacağı bu paranın kaynağı Resul Emrah Şahan ancak bu rakamın içinde Azad Barış’a verilen nakit döviz dahil değil çünkü o para Azad Barış’ın ikna kabiliyetini artırmak için verilen motivasyon parası.

Brüksel’deki görüşmeler 8 Şubat’a kadar sürmüş. Görüşmeler sürerken Resul Emrah Şahan 5-6 Şubat’ta Azad Barış ile Azad Barış da Tayip Temel ile 100’lerce kez görüşüyor. 

6 Şubat’ta Brüksel’de RK’nın kararıyla Başak Demirtaş’ın adaylıktan çekilmesine karar verilmiş. 13 Şubat’ta Resul Emrah Şahan ve Azad Barış bir görüşme daha yapmışlar. Azad Barış Resul Emrah Şahan’dan çok fazla maddi ve siyasi istekte bulunmuş ve kriz çıkmış Resul Emrah Şahan bu istekleri çok bulduğunu Azad Barış’a iletmiş Azad Barış “Partiyi ben halletim ama ÖNDERLİĞİN AVRUPA AYAĞI (Kandil’in Avrupa Uzantısı) bu konuda net.” demiş. Bunun üzerine görüşme bitmiş.

100 MİLYON DOLARDAN FAZLA PARA KANDİL'E AKTARILMIŞ

Resul Emrah Şahan, hızlı bir şekilde Mahir Polat ve Murat Ongun ile görüşmüş. Dikkat ederseniz Ekrem İmamoğlu ile direkt temas hiçbir şekilde yok ahir Polat birkaç saat sonra Resul Emrah Şahan’a akşam saatlerinde dönüş yapmış “Başkan bey analı avratlı küfür etti, Kürtlerin de HDP’nin de Önderliğin de a… s…m” diye sinirlendi ancak sonrasında “ne istiyorlarsa tamam deyin kendi aranızda organize edin bu işi bitirin seçimden sonra İspark dahil her yerden ayaklarını keseceğim görürler onlar ama şimdilik ne istiyorlarsa tamam deyin” dediğini aktarmış.

Sonrasında 15 Şubat 2024’te Azad Barış ve Resul Emrah Şahan yüz yüze görüşmüşler. Görüşmede Esenyurt üzerinde mutabakata varmışlar Azad Barış “Önderlik Ahmet Özer konusunda net” diye söylemiş. Ardından Brüksel’de verilen paranın (20 milyon doların) 4 katı kadar paranın (80 milyon dolar) daha aktarılmasını istemiş. Resul Emrah Şahan bunun çok büyük bir para olduğunu ancak Başkan beyin "halledilecek" dediğini söylemiş, ardından meclis üyeleri hakkında detaylı olarak görüşmüşler sonrasında da son olarak seçim sonrası bir genel sekreter yardımcısının da DEM’li olması gerektiğini Azad Barış belirtmiş ve yeni bir kriz çıkmış.

Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar hakkında flaş karar Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar hakkında flaş karar Haberi Görüntüle

100 MİLYON DOLARDAN FAZLA PARA KANDİL'E AKTARILMIŞ

Resul Emrah Şahan bunun söylenmediğini yeni bir şart olduğunu belirtmiş ve konuşması gerektiğini iletmiş. Resul Emrah Şahan Mahir Polat ile süreci konuşmuş. Mahir Polat,Resul Emrah Şahan’a bir süre sonra dönüş yapmış “Emrah,Başkan bey yine ağzını bozdu da neyse tamam dedi ama sana söyleyeyim Başkan bunları seçimden sonra ana avrat s..k hiçbir sözünü tutmayacak Şişli Belediyesi konusunda da konuş zemin hazırla alternatif olsun.”demiş

Resul Emrah Şahan, Mahir Polat ile görüşmesinin sonrası Kalamış Marina’da bulunan bir oteldeki odaya dönmüş ve genel sekreter yardımcılığı için de “tamam” demiş. hanet görüşmelerinin birçok kısmını sizlerle paylaştım, bu Türkiye demokrasisine Brüksel ve Kandil’in müdahalesi değil de nedir? 

En önemlisi 100 milyon dolardan fazla para hangi kaynaklardan ÖNDERLİĞE yani Kandil’e aktarılmıştır? 

Bu kimin parasıdır?

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

5

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading